NOR CURIER 930X122

consiliul judetean

ÎN BURICUL TÂRGULUI! GRĂDINA DE VARĂ A PITEŞTIULUI, CUIB DE ȘERPI ȘI ȘOBOLANI!

Vechea Grădină de vară din centrul Piteştiului, situată în spatele Bibliotecii Judeţene Argeş, a ajuns o ruină.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

A început să cadă tencuiala, buruienile au crescut nestingherite, şerpii, şobolanii şi şopârlele mişună în voie, iar părțile din grădină în care oamenii pot ajunge au devenit depozite pentru gunoi şi focare de infecţie. De exemplu, chiar lângă poarta (închisă) din apropiere de un anticariat cunoscut se pot vedea PET-uri, hârtii şi sticle de tot felul aruncate de petrecăreţii nocturni.

Clădirea face obiectul unui proces între Consiliul Judeţean şi o serie de moştenitori care revendică terenul pe care se află Grădina de vară. Consiliul Județean intenţiona să construiască aici un centru cultural multifuncţional, dar din cauza litigiului a renunţat la idee. Până când situaţia se va clarifica, un spaţiu care ar putea fi pus în valoare se degradează pe zi ce trece.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90