930 x122 grota rece

adp

ASFALTARE CU SCANDAL. ,,DACĂ NU EŞTI ATENT, ÎŢI RUPI MAŞINA”

Se asfaltează la această oră pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești. Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteştiului, a anunțat lucrările încă de aseară.

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

,,La noapte, începând de la ora 00:00, se va freza prima bandă de pe bulevardul I.C. Brătianu, începând de la semaforul din faţa Business Forum până la Tribunal, partea dinspre Primărie.

Din păcate, pentru că avem aviz de funcţionare pentru staţia de asfalt doar începând de la ora 7:30 și până la ora 15:30, se va asfalta mâine dimineaţă (n.r. – astăzi), după ora 8.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Vă rugăm sa încercați să găsiți alte rute de deplasare şi să respectați indicațiile agenților de la Poliția Locală. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar banda este într-o stare care necesită refacere totală.”, preciza viceprimarul Apostoliceanu.

Într-adevăr, azi dimineață angajaţii de la Administraţia Domeniului Public (ADP) Piteşti au început lucrările de asfaltare.

Nici de această dată, însă, lucrările nu au fost semnalizate corespunzător, după cum reclamă un șofer pe o rețea de socializare.

,,Banda 1 de la semafoarele din faţa Centrului de Afaceri și până la pasajul de lângă Mall Trivale este decopertată si nesemnalizată. Dacă nu eşti atent, îţi rupi maşina.”, reclama șoferul în cursul dimineții, ulterior lucrărilor de frezare.

Amintim că nu este pentru prima dată când șoferii se plâng de lipsa semnalizării sau de semnalizarea proastă la lucrările făcute de ADP Pitești, administrație condusă de directorul Mircea Braniște. La trecerile de pietoni denivelate, a fost reclamată aceeași problemă (AICI, imagini și amănunte).

Lucrările de asfaltare de pe bulevardul I.C. Brătianu ar urma să se încheie astăzi, în jurul orei 15.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90