930×122 CAPRA 5

adp

(VIDEO) ACUM: MAȘINI ”ZBURĂTOARE” LA STADION. ȘOFERI ȘOCAȚI

Acum: Mașini ”zburătoare” la stadion. Șoferi șocați. După cum v-am promis, revenim cu noi imagini de la trecerea de pietoni denivelată amenajată astăzi pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, în dreptul intrării numărul 1 a stadionului, pe sensul de mers opus arenei sportive.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Treaba făcută de angajați ai Administrației Domeniului Public (ADP) Pitești, dacă o putem numi ”treabă”, este un fiasco total. Nu puțini șoferi, din neatenție sau din cauza vitezei, dar, cel mai important, din cauza faptului că trecerea nu a fost semnalizată de la bun început cu marcaje și indicatoare rutiere, și-au avariat serios mașinile.

În urmă cu aproximativ o jumătate de oră, echipa de teren a ePitești a mers din nou pe strada Nicolae Dobrin. Printre șoferii care au avut probleme cu autoturismele din cauza ”capodoperei” celor de la ADP se numără și un tânăr care se afla la volanul unui Fiat. Mașina înmatriculată în județul Dâmbovița s-a ales cu baia de ulei spartă.

Citiți și: Inconștiență maximă! Șoferii au rămas fără permis pe loc!

La nici două minute, o șoferiță a fost nevoită să oprească pentru că, din pricina aceleiași treceri de pietoni înălțată și nesemnalizată corespunzător, și-a pierdut suportul care ține roata de rezervă sub mașină. ”Mi-a căzut capacul de la roată, nu am știut de denivelare.”, a spus femeia. ”Păi, nimeni nu știe!”, a completat șoferul Fiat-ului.

Imaginile următoare, cu mașini „zburătoare”, nu mai au nevoie de alte comentarii:

Ulterior publicării primului nostru articol pe această temă (amănunte, AICI), în zonă au fost montate indicatoare rutiere de atenționare, dar nici ele suficient de corespunzătoare.

Întrebare pentru directorul ADP Pitești, Mircea Braniște: Ați văzut ce ”pricepuți” sunt angajații pe care îi conduceți? Cine le plătește șoferilor pagubele suferite?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3