NOR CURIER 930X122

adp

(VIDEO) ACUM: ȘOFERII ÎȘI RUP MAȘINILE LA STADION

Acum: Șoferii își rup mașinile la stadion. După cum v-am anunțat, în dreptul intrării numărul 1 a stadionului ”Nicolae Dobrin” din Pitești, pe sensul de mers opus arenei sportive, a început astăzi amenajarea unei noi treceri de pietoni înălțată (detalii, AICI).

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Angajații Administrației Domeniului Public (ADP) au făcut, însă, treaba pe jumătate. Au plecat fără să semnalizeze zona, astfel că cei mai mulți dintre șoferi, în necunoștință de cauză, și-au ”zdruncinat” serios autoturismele.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

În momentul în care echipa de teren a ePitești pleca din zonă, muncitori ai ADP reveneau la fața locului, probabil pentru a pune și marcajele rutiere necesare la noua trecere de pietoni denivelată de pe strada Nicolae Dobrin. Cam târziu, domnilor!

Vom reveni asupra subiectului, cu noi imagini.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3