SMART KIDS 930X122

balize

AU PUS STOP ABUZURILOR. ȘOFERI „BĂTUȚI” CU BALIZA

Au pus stop abuzurilor. Șoferi „bătuți” cu baliza. ePitești a atras atenția asupra parcărilor neregulamentare de pe bulevardul Republicii, din zona Direcției Generale pentru Evidența Populației Argeș (detalii, AICI și AICI). Şoferii îşi parcau zilnic autoturismele pe partea carosabilă, blocând pur şi simplu o parte din stradă.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Ca urmare a sesizărilor noastre, dar şi a faptului că amenzile date de Poliția Locală nu au avut rezultat (șoferii parcându-și în continuare mașinile în spațiul respectiv), municipalitatea a făcut o schimbare în zonă.

Spaţiul în care şoferii îşi parcau maşinile abuziv a fost închis cu balize din plastic.

Citiți și: Momente cutremurătoare la Poliția Locală!

La faţa locului a fost prezent şi viceprimarul Sorin Apostoliceanu. ,,Modificările făcute sunt pentru fluidizarea circulației și pentru interzicerea blocării sensului spre stânga din cauza parcărilor nelegale.”, a precizat acesta.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA