New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

(VIDEO) CĂUTAT DE POLIȚIA PITEȘTI! ACUZAȚIE GRAVĂ. AVEȚI INFORMAȚII?

UPDATE: Căutat de Poliția Pitești! Acuzație gravă. Aveți informații?

Citiți și: IMPACT VIOLENT. ACCIDENT MORTAL

Incidentul în care ar fi fost implicat bărbatul căutat ar fi avut loc pe 2 septembrie 2017. O femeie, în vârstă de 27 de ani, din comuna argeșeană Suseni, ar fi fost agresată de bărbat, posibil băut, în cartierul piteștean Popa Șapcă. Tinerei i s-ar fi oprit autoturismul din cauza unei defecțiuni, moment în care prezumtivul agresor ar fi vrut să intre în mașină și să o violeze.

Femeia ar fi reușit să iasă din mașină și ar fi fugit. L-ar fi chemat pe fratele ei în ajutor, dar individul ar fi dispărut între timp. La Poliția Pitești a fost depusă o plângere pentru tentativă de viol.

Citiți și: COALIŢIA PENTRU FAMILIE, MESAJ DUR ÎN SCANDALUL DE PEDOFILIE

În urmă cu puțin timp, Biroul de Presă al Poliției Argeș ne-a transmis un comunicat de presă, însoțit de o fotografie și de imagini surprinse de camere video de supraveghere.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei persoane de interes în instrumentarea unui dosar penal.

Bărbatul din imagine este o persoană de interes într-un dosar penal înregistrat la nivelul Poliției Municipiului Pitești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol.

Cei care pot oferi detalii care să ajute la soluţionarea cauzei sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Piteşti – Biroul Investigații Criminale la numărul de telefon 0248.216.099 sau 0758.225.569.”, transmite Biroul de Presă al Poliției Argeș. Vom reveni cu detalii.

New Profesional Consult-555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066