NOR CURIER 930X122

centrul civic

(VIDEO) CENTRUL MIOVENIULUI, MAGNET PENTRU ARGEȘENI

Centrul Mioveniului, magnet pentru argeșeni. Primăria Mioveni a organizat astăzi conferința de presă de sfârșit de an. A fost prezentat bilanțul activității administrației publice Mioveni în 2018.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Înainte de începerea propriu-zisă a conferinței, primarul Ion Georgescu i-a invitat pe jurnaliști în Centrul Civic al orașului.

Georgescu a ținut să precizeze că serviciile administrației locale au muncit timp de o lună și jumătate pentru ca orașul Mioveni să fie pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Este motivul pentru care le-a mulțumit angajaților care s-au ocupat de realizarea iluminatului ornamental.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Locuitori din alte zone ale Argeșului, inclusiv din Pitești, dar și din afara județului vin în Mioveni ca să vadă orașul împodobit pentru Crăciun și Anul Nou.

Despre felul în care este decorat orașul Mioveni în perioada sărbătorilor de iarnă primarul Ion Georgescu a declarat: ”Am considerat că este o formă de a ne face cunoscuți în țară și peste hotare în sezonul rece, în special în luna decembrie.

Cred că vin oameni din tot sudul țării și din alte zone ale țării din curiozitate, pentru că s-a tot vorbit de Mioveni. Noi ne bucurăm că vin să se convingă și îi așteptăm în număr cât mai mare. Copiii sunt cei mai bucuroși”. Iată declarația completă a primarului din Mioveni:

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3