Donaris 930 x 122

profesional new consult

(VIDEO) CURSUL CARE ÎȚI POATE ASIGURA UN JOB

Cursul care îți poate asigura un job. În perioada următoare va avea deschiderea în Piteşti cursul de Operator Mașini Comandă Numerică.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul le este util tuturor celor care activează în unităţi tehnice şi industriale (de exemplu, unități auto, de prelucrare a lemnului sau de prelucrare a plasticului, etc.), unităţi care sunt dotate cu maşini operate numeric.

Pe perioada cursului sunt abordate diverse teme, cum ar fi: cunoaşterea sistemelor de coordonate ale maşinii cu comandă numerică; cunoaşterea consolei de lucru Fanuc şi Siemens; cunoaşterea comenzilor auxiliare; cunoaşterea noţiunii de compensare a sculelor; cunoaşterea noţiunii de corecţie a sculelor.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Un interes deosebit este arătat componentei practice, componentă care se concretizează atât în sala de curs, cât şi în unităţi de producţie dotate cu maşini CNC.

Cursul poate fi parcurs de către toţi cei care au absolvit 10 clase şi care vor să activeze în acest domeniu, extrem de atractiv şi solicitat pe piaţa muncii. Firma organizatoare are cereri de angajare din partea societăţilor comerciale care duc lipsă de forţă de muncă specializată în domeniu.

https://www.facebook.com/epitesti/videos/1849765221742994/

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri la curs aveți la dispoziție următoarele date de contact:

-numere de telefon – 0725.420.330, 0784.045.025, 0758.490.490

-site-ul firmei organizatoare – www.profesionalnewconsult.ro

-e-mail – office@profesionalnewconsult.ro

-adresa firmei – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de societate în această perioadă:

Curs Tehnician Electronist

Curs Responsabil de Mediu

Curs Arhivar

Curs Inspector Resurse Umane

Curs Contabilitate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3