930X122 MAIA

consiliul judetean

VIDEO – DR. FELIX SÂRBOIU RĂMÂNE LA SPITALUL JUDEȚEAN/CE SPUNE MEDICUL

Președintele Consiliului Județean Argeș, dr. Dan Manu, s-a întâlnit astăzi cu dr. Felix Sârboiu, șeful Secției de Chirurgie Cardio-Vasculară a Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

“Întâlnirea a avut loc în contextul în care, după controversele apărute în spaţiul public în urma pozitivării la virusul COVID-19 a dr. Felix Sârboiu, acesta luase decizia de a pleca din județul Argeș și, implicit, de a renunța la activitatea desfășurată în cadrul Spitalului Județean.

Având în vedere performanțele medicului Felix Sârboiu de-a lungul timpului, precum și necesitatea de a oferi la nivel regional servicii medicale într-o specialitate de nișă, chirurgie cardio-vasculară, în urma discuției, președintele Dan Manu l-a determinat să rămână la Spitalul Județean de Urgență Pitești, să continue activitatea și să dezvolte serviciile medicale alături de întreaga echipă a Secției de Chirurgie Cardio-Vasculară”, informează Consiliul Județean Argeș printr-un comunicat de presă.

Citiți și: Argeș. Cel mai lung drum modernizat cu fonduri europene. Proiectul, peste 25 mil. €

Dr. Felix Sârboiu: „Noi, ca medici, venim în spital ca să tratăm pacienții. Nu am încercat niciodată să facem rău cuiva. Mergem înainte în echipă”.

Dr. Dan Manu, președintele CJ Argeș: „Ținta noastră este activitatea în echipă pentru interesul pacientului și dezvoltarea serviciilor medicale”.

Declarațiile lui Dan Manu și Felix Sârboiu, în materialul video de mai jos:

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90