930×122 POSADA 5

consiliul judetean

VIDEO – DR. FELIX SÂRBOIU RĂMÂNE LA SPITALUL JUDEȚEAN/CE SPUNE MEDICUL

Președintele Consiliului Județean Argeș, dr. Dan Manu, s-a întâlnit astăzi cu dr. Felix Sârboiu, șeful Secției de Chirurgie Cardio-Vasculară a Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Citiți și: Atenție! Se lucrează pe drumurile județene!

“Întâlnirea a avut loc în contextul în care, după controversele apărute în spaţiul public în urma pozitivării la virusul COVID-19 a dr. Felix Sârboiu, acesta luase decizia de a pleca din județul Argeș și, implicit, de a renunța la activitatea desfășurată în cadrul Spitalului Județean.

Având în vedere performanțele medicului Felix Sârboiu de-a lungul timpului, precum și necesitatea de a oferi la nivel regional servicii medicale într-o specialitate de nișă, chirurgie cardio-vasculară, în urma discuției, președintele Dan Manu l-a determinat să rămână la Spitalul Județean de Urgență Pitești, să continue activitatea și să dezvolte serviciile medicale alături de întreaga echipă a Secției de Chirurgie Cardio-Vasculară”, informează Consiliul Județean Argeș printr-un comunicat de presă.

Citiți și: Cheltuieli salariale uriașe la Consiliul Județean

Dr. Felix Sârboiu: „Noi, ca medici, venim în spital ca să tratăm pacienții. Nu am încercat niciodată să facem rău cuiva. Mergem înainte în echipă”.

Dr. Dan Manu, președintele CJ Argeș: „Ținta noastră este activitatea în echipă pentru interesul pacientului și dezvoltarea serviciilor medicale”.

Declarațiile lui Dan Manu și Felix Sârboiu, în materialul video de mai jos:

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3