New Profesional Consult 930 x 122

kaufland

(VIDEO) E VIRAL! RECLAMAŢIE LA KAUFLAND

Citiți și: Update: Oficial, poziţia Kaufland legată de intrarea cu certificat în magazin

UPDATE: Ca urmare a articolului publicat de ePiteşti, am primit pe adresa redacţiei precizări de la Kaufland România: „Acum două zile, în magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca, nr. 4, ni s-a semnalat o eroare de etichetare la raft a unui produs. Eticheta a fost corectată și diferența de preț i-a fost restituită clientului. Ulterior am demarat verificări suplimentare a tuturor etichetelor din magazin.

Ne cerem scuze pentru neplăcere, a fost o eroare umană și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a limita și preîntâmpina astfel de situații, care ne dorim să nu se mai repete. Corectitudinea etichetelor la raft reprezintă o prioritate pentru noi, iar în fiecare magazin avem echipe dedicate care le controlează zi de zi.

Citiți și: MĂSURI DE SIGURANȚĂ ÎN MAGAZINELE KAUFLAND

Clienții care au cumpărat în aceste zile din magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca, nr. 4, produsul balsam de rufe Silan aflat la promoție se pot întoarce cu bonul de casă la Biroul de Informații din magazinul din Timișoara pentru a primi diferența de preț de 2 lei.

De asemenea, rugăm clienții care sesizează astfel de situații să se adreseze pentru rezolvare la numărul de telefon gratuit 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 9-18, sau la Biroul de Informații din magazine.”

Reclamaţie la Kaufland. Postarea pe Facebook a unui timişorean, Cristi Brâncovan, care a filmat într-un hipermarket Kaufland a devenit virală pe internet. Are până la această oră 1.100.000 de vizualizări şi circa 24.000 de distribuiri.

Clientul reclamă că a cumpărat din Kaufland produse care la raft aveau afişat un preţ (mai mic), iar la casa de marcat erau înregistrate cu un alt preţ (mai mare).

Cristi Brâncovan spune că situaţia s-a repetat, afirmând că a cumpărat două zile consecutiv din acelaşi magazin Kaufland.

Conform imaginilor, angajaţii Kaufland i-au dat dreptate, recunoscând diferenţa de preţ, şi i-au restituit banii care i-au fost încasaţi în plus.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441