Donaris 930 x 122

kaufland

(VIDEO) E VIRAL! RECLAMAŢIE LA KAUFLAND

Citiți și: Exclusiv. Kaufland reacționează: ,,Ne cerem scuze! Un caz izolat!”

UPDATE: Ca urmare a articolului publicat de ePiteşti, am primit pe adresa redacţiei precizări de la Kaufland România: „Acum două zile, în magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca, nr. 4, ni s-a semnalat o eroare de etichetare la raft a unui produs. Eticheta a fost corectată și diferența de preț i-a fost restituită clientului. Ulterior am demarat verificări suplimentare a tuturor etichetelor din magazin.

Ne cerem scuze pentru neplăcere, a fost o eroare umană și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a limita și preîntâmpina astfel de situații, care ne dorim să nu se mai repete. Corectitudinea etichetelor la raft reprezintă o prioritate pentru noi, iar în fiecare magazin avem echipe dedicate care le controlează zi de zi.

Citiți și: Centrul Comercial schimbă această zonă aglomerată! Se face un nou sens giratoriu!

Clienții care au cumpărat în aceste zile din magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca, nr. 4, produsul balsam de rufe Silan aflat la promoție se pot întoarce cu bonul de casă la Biroul de Informații din magazinul din Timișoara pentru a primi diferența de preț de 2 lei.

De asemenea, rugăm clienții care sesizează astfel de situații să se adreseze pentru rezolvare la numărul de telefon gratuit 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 9-18, sau la Biroul de Informații din magazine.”

Reclamaţie la Kaufland. Postarea pe Facebook a unui timişorean, Cristi Brâncovan, care a filmat într-un hipermarket Kaufland a devenit virală pe internet. Are până la această oră 1.100.000 de vizualizări şi circa 24.000 de distribuiri.

Clientul reclamă că a cumpărat din Kaufland produse care la raft aveau afişat un preţ (mai mic), iar la casa de marcat erau înregistrate cu un alt preţ (mai mare).

Cristi Brâncovan spune că situaţia s-a repetat, afirmând că a cumpărat două zile consecutiv din acelaşi magazin Kaufland.

Conform imaginilor, angajaţii Kaufland i-au dat dreptate, recunoscând diferenţa de preţ, şi i-au restituit banii care i-au fost încasaţi în plus.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90