NOR CURIER 930X122

accident

(VIDEO) EXCLUSIV! DEPUTATUL RADU VASILICĂ, RĂNIT ÎN ACCIDENT

UPDATE: Parlamentarul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. 

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Deputatul Radu Vasilică, rănit în accident. După cum v-am informat în urmă cu puţin timp, un bărbat a fost rănit în comuna argeșeană Mărăcineni într-un accident de circulație produs pe DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel și în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism.

Motociclistul rănit este deputatul PSD Radu Vasilică, vicepreşedinte al filialei Argeş a Partidului Social Democrat. Potrivit primelor informații, parlamentarul, în vârstă de 41 de ani, ar fi suferit multiple traumatisme, fiind preluat de un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Polițiștii rutieri veniți la fața locului vor stabili cauza accidentului.

Radu Vasilică locuieşte în oraşul Ştefăneşti, în apropiere de Piteşti. (Foto: descriptiv, sursă video: Facebook Info Trafic Piteşti)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90