SMART KIDS 930X122

brânză

(VIDEO EXCLUSIV) ECHIPAJ AL POLIȚIEI LOCALE PITEȘTI FILMAT CÂND I SE DĂ BRÂNZĂ CA MITĂ?!

UPDATE: Echipaj al Poliției Locale Pitești filmat când i se dă brânză ca mită?! Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești, ne declară că ”deocamdată se fac cercetări pentru a afla în ce context a fost realizată filmarea și ce s-a întâmplat. Vom reveni cu un punct de vedere oficial.”

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

O sesizare care are în prim plan un echipaj al Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Pitești ne-a fost transmisă astăzi de un cititor pe adresa redacției.

Sesizarea este însoțită de imagini, imagini care, potrivit autorului reclamației, ar fi fost filmate astăzi, în jurul orei 10, în apropierea Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Momente cutremurătoare la Poliția Locală!

”De o bună bucată de vreme, de aproximativ 2 ani, un cetățean a început să vândă brânză din portbagajul mașinii, nestingherit, chiar pe aleea care duce la Spitalul Județean Argeș. Bună-rea, lumea a început să-l caute pe individ, care zilnic întreprinde această activitate, fentând taxele și impozitele aferente.

M-am întrebat cu ce concurs face această activitate? Nimeni nu se sesizează, nimeni nu-l verifică! Astăzi am primit răspunsul mult așteptat!

Un echipaj al Poliției Locale Pitești i-a făcut semn individului, care a venit până la mașină, a dat mâna cu cel aflat pe locul din dreapta (nu este pe înregistrare), iar apoi s-a dus la portbagajul mașinii sale, a luat o pungă, a pus brânză în ea, după care a revenit la mașina Poliției, a deschis portiera din spate și a pus „mita” în spatele scaunului șoferului.

Avem un caz penal în desfășurare: evaziune fiscală, trafic de influență și o posibilă dare-luare de mită. Somn ușor, cetățeni, autoritățile ”veghează”!”, ne scrie piteșteanul.

Vom lua legătura cu Poliția Locală Pitești pentru un punct de vedere oficial din partea instituției. Vom reveni asupra subiectului.

Vă reamintim că ne puteți trimite informații și/sau imagini care pot deveni o știre, pe pagina de Facebook a ePitești, pe adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhtasApp la numărul de telefon 0733.797.066.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3