Donaris 930 x 122

anm

(VIDEO) GRINDINĂ VIOLENTĂ, FURTUNĂ ÎN ARGEȘ

Grindină violentă, furtună în Argeș. Grindina a făcut prăpăd în comuna argeșeană Mălureni. Alături de alte localități (Curtea de Argeș, Băiculești, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Coșești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Mușătești, Bălilești, Poienarii de Muscel, Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Valea Danului, Vlădești, Bughea de Jos, Ciofrângeni, Valea Iașului, Cepari, Brăduleț, Nucșoara, Cicănești, Albeștii de Muscel), Mălureniul se află până la ora 20 sub avertizare nowcasting de cod portocaliu de furtună.

Citiți și: ANM emite un nou cod de vreme rea! Lovesc vijeliile în mare parte din țară

În imaginile următoare, surprinse de un cititor al publicației noastre în Mălureni, în zona Valea Topliței, se poate observa cum oamenii strâng grindina cu lopata.

Citiți și: Vreme ,,nebună”: România, între vijelii și temperaturi sufocante: Ce ne așteaptă

De asemenea, până în această seară, la ora 23, întregul județul Argeș se află sub cod galben de vreme rea. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Brașov, Covasna și în zona de munte a județelor Buzău și Sibiu, se vor semnala averse torențiale, intensificări ale vântului, descărcări electrice și izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 50…60 l/mp.

Dacă aveți informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066. (Sursă foto și video: Iulian Petre)

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90