Posada 930 x 122

pietoni

(VIDEO) HAOS ÎN FAȚĂ LA „ZINCA”

După mai multe zile în care a mers pe culoarea galben-intermitent, semaforul cu buton de la trecerea de pietoni din dreptul Colegiului Naţional „Zinca Golescu” de pe strada Egalității din Piteşti, montat recent, a început astăzi să funcţioneze normal.

Citiți și: TEAMĂ ÎN CRAIOVEI: „SUNT POSIBILE TRAGEDII!”

Pietonii care vor să treacă strada nu au decât să apese butonul de la semafor şi să aştepte circa un minut şi jumătate până când primesc verde să poată traversa. Apoi, au la dispoziţie 10 secunde ca să ajungă de cealaltă parte a străzii.

Citiți și: SCHIMBARE PE STRADA ARMAND CĂLINESCU

În teorie, aşa ar trebui să se întâmple. În practică, însă, lucrurile lasă mult de dorit.

Atât elevii de la Colegiu, cât şi alți pietoni nu respectă noile reglementări rutiere din zonă. Unii trec strada deşi verde au maşinile, alţii apasă pe buton şi nu mai aşteaptă să aibă undă verde (se plâng că durează prea mult). Cert este că şoferii trebuie să circule cu prudenţă, pentru a evita accidentele.

Nu ar strica, pentru o perioadă de timp (până se învaţă pietonii cu noile reguli), ca în zonă să acţioneze şi un poliţist, care să îi pună la punct pe cei care trec strada fără să aibă dreptul.

Donaris 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066