New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

(VIDEO) ÎN PITEȘTI ÎNCEPE CURSUL DE APLICARE DE GENE FALSE

În Pitești începe cursul de aplicare de gene false. În perioada următoare va demara în Piteşti cursul de Gene False. Curs este acreditat, la finalul său urmând să primești o diplomă recunoscută naţional şi internaţional.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

De ce să alegi acest curs organizat de Profesional New Consult? Pentru că doar aici vei găsi traineri cu experienţă, condiţii de studiu la standarde foarte înalte, salon profesional de lucru și materiale şi ustensile profesionale.

În cadrul cursului vor fi abordate tehnicile de aplicare de gene fir cu fir şi tehnicile de volum 2D şi 3D, acordându-se o importanţă deosebită cunoştinţelor practice. Acestea vor fi acumulate prin sesiuni de aplicare de gene realizate pe modele umane, care vor ajuta astfel participanţii la curs să înţeleagă corect tainele profesiei, pentru a o putea practica ulterior.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Învaţă și tu să pui în valoare frumuseţea naturală a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar, care s-a extins tot mai mult în industria de beauty!

https://www.facebook.com/epitesti/videos/1847837198602463/

Datorită numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre procedurile preferate de înfrumuseţare.

Acum se oferă diplome acreditate, recunoscute naţional şi internaţional, care îți dau posibilitatea să activezi în mod legal în domeniu.

Mai multe detalii despre curs poți obţine:

-de pe site-ul www.profesionalnewconsult.ro

-la adresa de e-mail cursuri@profesionalnewconsult.ro

-la numerele de telefon 0748.333.777, 0784.045.025 și 0758.490.490

-la sediul firmei (Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Unghii

Curs Machiaj, MakeUp

Curs Coafor

Curs Frizer.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90