NOR CURIER 930X122

jandarmeria

(VIDEO) INCENDIAR ÎN POLIGONUL BASCOV

Incendiar în poligonul Bascov. Jandarmii argeșeni au prezentat astăzi în poligonul Bascov un exercițiu demonstrativ de anihilare a unui inamic. Folosind armamentul din dotare, jandarmii au creat o atmosferă incendiară.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Exercițiul, desfășurat de jandarmi ai Detașamentului mobil de intervenție, a durat câteva minute. În tot acest timp, în întregul poligon s-au auzit focuri de armă. Demonstrația, în imaginile următoare:

Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

Ulterior, jurnaliștii argeșeni au tras și ei focuri de armă, cu pistoale puse la dispoziție de Jandarmerie.

Îndrumați de jandarmi, jurnaliștii au concurat între ei, unii obținând rezultate deosebite. Premianții Cupei Presei la tir ediția 2018 organizată de Jandarmeria Argeș sunt următorii:

Băieți:

Locul I – Valentin Șerban

Locul II – Costi Tudor

Locul III – Grigore Răzvan.

Fete:

Locul I – Gabriela Neacșu

Locul II – Maria Bokor

Locul III – Monica Sandu.

Evenimentul de astăzi a făcut parte din programul dedicat aniversării a 168 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Programul complet, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90