NOR CURIER 930X122

jandarmeria

JANDARMII ARGEȘENI AU TALENT. A FOST SHOW

Jandarmii argeșeni au talent. A fost show. Jandarmeria argeşeană a organizat aseară un spectacol extraordinar pe scena Filarmonicii Pitești.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

În fața unei săli pline, care a aplaudat cu generozitate, jandarmi și membri ai familiilor de jandarmi au interpretat, instrumental și vocal, piese muzicale, românești și internaționale, de mare succes. Programul a cuprins și momente coregrafice.

Publicul numeros s-a putut bucura timp de trei ore de un spectacol deosebit, la care și-au dat concursul și îndrăgiții soliști de muzică populară Gheorghe Turda, Radu Ciordas și Ionuţ Sidău.

Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

Spectacolul de aseară de la Centrul Multifuncțional din centrul Piteștiului a fost dedicat aniversării a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Evenimentul a făcut parte din programul aniversar al Jandarmeriei, care, pe parcursul unei săptămâni, a inclus și alte momente (amănunte, AICI) și care se va încheia astăzi, de la ora 11, cu o defilare în centrul municipiului Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3