930X122 MAIA

kaufland

(VIDEO) KAUFLAND EXERCIȚIU, RECLAMAT LA PRIMAR. MOTIVUL E NEAȘTEPTAT

Kaufland Exercițiu, reclamat la primar. Motivul e neașteptat. Un piteştean care locuieşte în blocul L1, în imediata vecinătate a hipermarketului Kaufland Exerciţiu, pe partea cu zona destinată recepției mărfii, este revoltat.

Citiți și: Supermarketuri gigant din România, vouchere pentru clienți de până la 10.000 de lei

,,De câteva zile, magazinul a montat nişte reflectoare foarte puternice, care bat fix în geamurile noastre de la dormitoare. Le aprind la ora 17:30 şi sunt atât de puternice şi de prost orientate, încât doar trecând pe lângă geam te orbesc!”

Hipermarketul ar mai avea în curte, în zona respectivă, încă doi stâlpi de iluminat, cu câte trei lămpi fiecare. ,,E prea mult pentru noi! Nici jaluzelele nu fac faţă!”.

Citiți și: McDonald`s și KFC ,,tremură”! Ce fast food GIGANT vine în oraș

Nu este singura problemă care îl deranjează pe reclamant. ,,Toate acestea de parcă nu era suficient ceea ce trebuie să îndurăm legat de camioane sub fereastra noastră la orice oră din zi şi din noapte, de zgomote de la presa de gunoi în miez de noapte, de aglomeraţie şi de mizeria aruncată de cumpărători peste tot în jurul magazinului!”

Cetățeanul indignat i-a scris primarului Piteștiului, Cornel Ionică, pe domnuleprimar.ro, cerându-i să rezolve problema.

Am mers la faţa locului și am filmat următoarele imagini:

KAUFLAND EXERCIȚIU, RECLAMAT LA PRIMAR

KAUFLAND EXERCIȚIU, RECLAMAT LA PRIMAR

Posted by EPitești Argeș on Dienstag, 27. Februar 2018

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3