Donaris 930 x 122

covrigăria panda

(VIDEO) LOVITURĂ PENTRU COVRIGĂRIA PANDA DE PE GRIVIȚEI

Lovitură pentru covrigăria Panda de pe Griviței. Deși legea este lege și ar trebuie respectată de toți și aplicată ”ca la carte” în orice caz, în municipiul Pitești nu prea se întâmplă asta.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Vă relatam, în urmă cu ceva vreme, despre un chioșc amplasat în zona centrală a orașului, în ciuda faptului că în aceeași zonă alți comercianți nu aveau acces cu produsele (subiectul, AICI).

Dacă, între timp, în această situație problema s-a rezolvat, vă prezentăm acum o nouă dovadă a lucrurilor care se fac preferențial în Pitești.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Ieri, pe strada Griviței, pietonală, de lângă complexul comercial Fortuna, câțiva muncitori dărâmau scările de acces în covrigăria Panda. De ce? Scările respective ar fi fost amenajate fără aviz pe domeniul public. Reprezentanți ai Primăriei Pitești s-ar fi prezentat la fața locului pentru a-i informa pe administratorii magazinului că trebuie să demoleze respectiva cale de acces. Nimic mai firesc, din moment ce nu ar exista acordul municipalității!

Ei bine, însă, alți proprietari nu s-ar bucura de același ”tratament” din partea Primăriei. Concret, la un bloc din fața sediului Filarmonicii Pitești, pe Calea București, se construiește tot pe domeniul public. Ambele situații au fost filmate de o echipă de teren a ePitești:

În ceea ce privește cea de-a doua ”construcție”, zona respectivă ar fi fost parte a controversatului proiect de așa-zisă regenerare urbană, realizat cu bani europeni. Potrivit reglementărilor europene, timp de 5 ani nu se poate interveni nici măcar un centimetru în locurile vizate de proiect.

Cum se face, așadar, că scările respective au fost, totuși, construite? O simplă întrebare: cum se obțin, în acest caz, avizele necesare? Se obțin sau lucrează fiecare după îl taie capul?

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90