930×122 CAPRA 5

autorizaţii

(VIDEO) COMERCIANŢI FAVORIZAŢI DE PRIMĂRIA PITEŞTI?

Comercianţi favorizaţi de Primăria Piteşti? Problema chioșcurilor și a tarabelor inestetice amplasate în centrul, dar și în cartierele Piteștiului rămâne nerezolvată.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Două dintre exemple ar fi toneta amplasată acum în zona Pieţei ,,Vasile Milea” (detalii, AICI și AICI) şi chioşcul fast food de pe strada Griviţei, rămas neclintit în ciuda faptului că celelalte chioșcuri din zonă au fost ridicate (amănunte, AICI).

https://www.youtube.com/watch?v=IvExpmWZwto&feature=youtu.be

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Îndemnul nostru este ca toţi piteştenii care vor să-şi închirieze un spaţiu în centrul oraşului, la fel cum au făcut şi cei doi comercianţi, să depună cerere în acest sens la Primărie. Li se vor aproba și lor cererile sau se va dovedi că autorizaţiile sunt date preferenţial?

De ce unii comercianţi sunt lăsaţi să vândă doar atunci când se desfăşoară anumite evenimente, în timp ce alţii îşi pot vinde produsele nestingheriţi oricând și oriunde, ca în cazul comerciantei din Piaţa ,,Vasile Milea”?

Pe de altă parte, de ce nu au fost ridicate TOATE chioşcurile de pe strada Griviţei, aşa cum ar fi fost normal şi corect?

În baza căror criterii au fost făcute aceste diferențieri? Autorizațiile sunt emise pentru toată lumea în mod egal, aşa cum pretinde Primăria Piteşti că procedează?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90