930×122 CAPRA 5

comerciant

(VIDEO) TUPEU ÎN CENTRU: PE COVORUL ROŞU SPRE TARABĂ

Tupeu în Centru: Pe covorul roşu spre tarabă.

Citiți și: Stranie dispariție din Pitești!

Am atras atenţia de nenumărate ori asupra faptului că imaginea Piteştiului ar putea fi asemănătă, mai degrabă, cu cea a unui bâlci ieftin, decât cu a unui municipiu reședință de județ. Și asta pentră că centrul oraşului este împânzit de tarabe și dughene. Din fericire, pe parcurs, situația s-a îmbunătățit (un exemplu, AICI). Este, însă, departe de normalitate.

La începutul acestui an, relatam despre un chioșc care apăruse pe platoul din faţa mall-ului Trivale (detalii, AICI).Proprietarul respectivei tarabe pare că se bucură de un anumit privilegiu din partea reprezentanților Primăriei Pitești.

Citiți și: PREFECTUL SOLICITĂ SCHIMBAREA DENUMIRII PIEŢEI „VASILE MILEA”

Altfel nu ne putem explica de ce, mai nou, chioșcul și-a făcut apariția în Piaţa ”Vasile Milea”. Nu departe de locul în care este amplasat chioșcul se desfășoară, în această perioadă, și un târg auto. Mai în glumă, mai în serios, nu mult mai lipsea ca proprietarul să își pună taraba fix pe covorul roșu de la târgul auto!

Revenind la ignoranţa municipalităţii, ne punem o întrebare: care sunt motivele şi criteriile în baza cărora Primăria Piteşti permite, de ceva vreme, ca proprietarul dughenei să își continue activitatea în centrul orașului? Comercianți au mai fost pe Strada Mare, mai ales în perioada Simfoniei Lalelelor. Ce are în plus, însă, proprietarul acestei dughene?

Așa înfrumusețează municipalitatea centrul Piteștiului?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90