930X122 MAIA

cornel ionica

APOSTOLICEANU PROMITE CĂ TARABA DIN PIAȚA „MILEA” VA FI RIDICATĂ

Apostoliceanu promite că taraba din Piața „Milea” va fi ridicată. Viceprimarul cu atribuţii de primar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu, promite că va face ordine în Piaţa „Vasile Milea”, pe platoul blocului Mobilux, acolo unde de o bună perioadă de timp se vând covrigi, turtă dulce şi alte dulciuri la o tarabă care strică aspectul zonei.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

ePiteşti a scris în repetate rânduri despre acest punct de vânzare improvizat din centrul oraşului şi a cerut să fie luate măsuri.

Situată în vecinătatea bisericii „Sfântul Gheorghe”, taraba este unica de acest fel din Centru. Ca prin miracol, a rezistat într-o zonă cu vad comercial foarte bun, deşi, de mai multe ori, a fost luată la ochi, cum se spune, de cetăţeni, care au criticat amplasarea ei acolo. Degeaba! Taraba a rămas pe loc, situație care a alimentat zvonurile potrivit cărora cineva din Primărie ar avea ceva legături cu afacerea respectivă.

Citiți și: Apostoliceanu nu se lasă și vrea arie protejată: Ce căutăm cu buldozerele în pădure?

Contactat de ePitești, Sorin Apostoliceanu promite că va rezolva situația: ”Voi analiza împreună cu colegii mei și în cel mai scurt timp vom lua măsuri. Baraca nu arată deloc bine!”

Oare anunţul lui Apostoliceanu are legătură cu faptul că Ionică, cel puțin deocamdată, nu mai este primar al municipiului Pitești?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA