EcoMoto 930×122

comisia de urbanism

Pădurea Trivale, atacată! Exploziv: Locuri de parcare și case. Legislația, degeaba!

Pădurea Trivale, atacată! Declarații explozive: Locuri de parcare și case. Legislația, degeaba!

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

ePitești revine astăzi cu un nou material cu privire la situația din Pădurea Trivale. Mai precis este vorba despre investițiile (realizate sau în curs de realizare) ale patronului de la Rehoma.

Sorin Apostoliceanu a făcut o serie de declarații, iar astăzi vă prezentăm un nou aspect îngrijorător.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

Amintim că Apostoliceanu a spus că reprezentanți ai unor instituții publice ar fi venit să îl „certe” și să îi „dea lecții de legislație în Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism.  Detalii, AICI.

NOI DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE

Scăpare în legislație: căsuțe în pădure!

Apostoliceanu mai spune că în ședința Comisiei a reluat subiectul căsuțelor care, potrivit proiectului complexului de agrement, s-ar construi în Pădurea Trivale, zonă de pădure-parc, proprietate privată.

„Am cerut detalii despre căsuțele acelea, dacă poate în pădure-parc să construiască căsuțe de 15 mp…

Doamna arhitect (n.r. a municipiului Pitești, Andrada Toader-Pasti, foto jos) a spus că s-a uitat în legislație, iar ea poate să dea o autorizație de construire doar acolo unde este lot construibil.

Ori acea pădure, cum este, nu este lot construibil.

A zis că este o scăpare în legislație sau o împotmolire a legislației, că pe undeva sau cumva s-ar putea face acele căsuțe.

Dânsa a spus că o să verifice în continuare, eu am mare încredere în dânsa pentru că s-a văzut și pe parcursul ședinței, de când a venit ea, altfel se discută acolo și cred că lucrurile sunt în regulă și avem speranțe.

Până la urmă e clar, cine vrea să facă pădure-parc, asta am înțeles și eu acum, ei știu probabil această scăpare și vor să se poată construi în Pădurea Trivale peste tot”.

Locuri de parcare în Pădurea Trivale

„Dânșii, cei cu proiectul… vor să facă încă 78 de locuri de parcare în pădure.

Vă dați seama ce înseamnă asta? Căsuțele astea pe care cei de la Garda Forestieră, de la Ministerul Mediului le-au dat voie să le facă, spun ei, printr-un aviz prin 2021… căsuțele trebuie să aibă și locuri de parcare în față și automat și stradă și tot așa.

Dânșii au început să spună lucruri nelalocul lor și eu m-am ridicat și am ieșit din ședință pentru că nu înțeleg de ce se întâmplă aceste chestiuni.

S-au deranjat cei de la Garda Forestieră să vină până la Primăria Pitești să mă certe pe mine, să îmi spună …dar nu se puteau deranja să meargă până la locul respectiv pentru că nu aveau sesizare scrisă”, mai spune Sorin Apostoliceanu.

Consilierul municipal nu a stat cu mâinile în sân după ședința Comisiei de Urbanism.

Măsurile luate de Apostoliceanu le veți afla într-un material exclusiv, în următoarea perioadă, doar pe ePitești.ro!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Cititor spune:

    Cine stie, ghiceste ?! Cornul Vanatorului are multe casute din lemn construite cu multi ani in urma si pastrate active si acum…..Parca tot in padurea Trivale sunt…..

  • Huidu și găinușă spune:

    pt bun exemplu de așa nu ,blocuri în pădure, dati o tura pe platou gavana, str Petre Ispirescu, Grigorie Leu, blocuri puse la grămadă, un adevărat aer de ghetou, toti locatarii parchează pe trotuar, înghesuială oribilă la zona de blocuri, cum s-au dat autorizatii de construcție în halul ăla?!?

  • Anonim spune:

    e clar!!!!!!!!!
    GENTEA ESTE PUS PE AFACERI, NU GLUMA.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90