New Profesional Consult 930 x 122

comisia de urbanism

EXCLUSIV/Pitești. Patronul de la Rehoma, de neoprit! Decizie cu tupeu pentru a construi în Pădurea Trivale

EXCLUSIV/Pitești. Patronul de la Rehoma, de neoprit! Decizie cu tupeu pentru a construi în Pădurea Trivale

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Proiectul complexului de agrement pe care patronul de la Rehoma vrea să îl facă pe un teren privat dintr-o zonă pădure-parc din Trivale a ajuns din nou în Comisia de Urbanism.

Încă o dată, afaceristul a cerut avizul de oportunitate pentru a putea merge mai departe cu investiția.

Citiți și: Exclusiv/ Pitești. Patronul de la Rehoma vrea daune de aproape 1 mil. € de la Primărie

De data aceasta, în ședința de ieri, 17 octombrie, membrii Comisiei au avut parte de un adevărat șoc!

„S-a primit o plângere prealabilă din partea unei case de avocatură la adresa Primăriei, a Direcției de Urbanism, a arhitectului și a Comisiei de Urbanism.

A spus (n.r. Andreea Toader Pasti – foto, arhitecta Primăriei) că a făcut plângere ca să-i dăm avizul de oportunitate pentru construcția respectivă”, declară în exclusivitate pentru ePitești, Sorin Apostoliceanu.

Consilierul local, membru al Comisiei de Urbanism, a spus că a cerut să primească plângerea, dat fiind faptul că i se adresează și C.T.A.T.U.

I s-a permis, însă, spune Apostoliceanu, doar să se uite la plângere.

„Era venită din 30 septembrie. Dacă cineva face o plângere, i-am spus că este normal să ni se aducă la cunoștință acest lucru, i-am spus că nu mi se pare normal și că nu mai particip la ședință la punctul respectiv.

Am făcut solicitare să primesc plângerea prealabilă.

„Ne amenință cu judecata!”

Cu alte cuvinte, din câte am înțeles, ne amenință cu judecata ca să îl lăsăm să facă ce vrea acolo.

Oportunitate înseamna Comisia să spună dacă este oportun pentru Pitești, pentru piteșteni. Nu am văzut exact ce scrie în plângere, aștept să o primesc.

M-am ridicat și am plecat de la ședință. Am înțeles că au fost destul de multe discuții pe marginea subiectului. Mi se pare deja de-a râsu-plânsul”, a mai precizat Sorin Apostoliceanu.

 

Acesta ne-a mai transmis și că Garda Forestieră l-a sancționat pe patronul de la Rehoma pentru locația de evenimente amenajată în Pădurea Trivale. Amintim că Apostoliceanu a sesizat această instituție, dar și alte autorități ale statului. Informații, AICI.

„I-au dat amendă 15.000 de lei și mi s-a comunicat că a dărâmat construcția. Acum, când sunt spre zero grade (n.r. și nu se mai organizează evenimente). Deci la mișto!”, încheie consilierul municipal Apostoliceanu.

Pitești. Patronul de la Rehoma, de neoprit! Decizie cu tupeu pentru a construi în Pădurea Trivale

Vă amintim că patronul de la Rehoma vrea să realizeze pe un teren privat complexul de agrement.

Concret, proiectul complexului de agrement ar trebui să cuprindă: structură modulară destinată găzduirii activităților de loisir, un foișor, locuri de odihnă și relaxare, amenajări specifice parcurilor de aventură în natură (tiroliană, trasee de diferite dificultăți – platforme, scări, podețe din lemn, etc.).

Pe marginea subiectului vă invităm să aflați amănunte și în materialele următoare:

Patronul de la Rehoma fentează legea în Pădurea Trivale

Exclusiv. În Pădurea Trivale poți să faci ce vrei fără nicio autorizație!

Bomba din Pădurea Trivale! Apostoliceanu aruncă totul în aer

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

8 comentarii

  • Ionuț spune:

    Bravo,dl Apostoliceanu! Faceți tot posibilul sa nu I lăsați pe acești ordinari sa taie ce a mai rămas din orașul ăsta păstorit de hoți.Oras păstorit numai de „O ciumă roșie „(PSD) de atâția ani..Nu ca ceilalți,de la alte partide ar fii altfel..Și primarul” de cuvânt „Gentea sta în scaun liniștit..Rușine sa i fie..

  • Eu spune:

    pai asta vrea, fraierilor.Sa taie și să facă un complex din care sa scoată milioane

  • Gica spune:

    Statul îi urăște pe oamenii care fac profit fără să fie în cârdășie cu statul. Statul acesta comunist, care a progresat la capitalismul de cumetrie, care a crescut în neștire afaceriști d-alde Doldurea, nu crede în muncă cinstită, în hărnicie, în inovație, în creativitate, în liberalism, în capitalism. Nu crede în oameni liberi.
    PNL pe bune ce va face sa credeți ca aveți un viitor … prevăd ca în maxim 2 ani nu o sa mai existați!

  • Minca marian spune:

    pai apostoliceanul a fost multa vreme la PSD daca ai uitat.avea funcție mare dintr un simplul economist PSD la facut mare apoi a trecut la PNL. ca un si ..ce încredere sa mai ai in acest om care si a tradat partidul pentru un post de conducere la instituția de reactori nucleari este stiuta aceasta numire fara examen din punct de vedere ca si om este un ….cand PNL va pleca de la guvernare va bate pe la usile PSD-ul. in mod categoric oamenii de ….care se…

  • Ale spune:

    Asta mai lipsea ! Acum 20 de ani prin nepasarea tuturora ( politic -consiliul judetean – primarie ) , nimeni dar absolut nimeni nu a ridicat un deget sa fie salvate fabricile si uzinele existente de peste 40 de ani din Pitesti si Arges . Au fost astfel pierdute mii si mii de locuri de munca avand loc adevarate tragedii . Cei cu vartsa de peste 40 de ani stiu despre ce vorbesc . Noroc cu implicarea( aproape singulara ) si insistenta personala a d.lui Stroe ( manager UAP ) de a salva ( vezi contractul cu Renault ) Uzina de la Mioveni . Aceasta si ce sa creat pe langa a fost minimul nucleu care a facut ca Pitestul – Mioveniul -Argesul sa nu se prabuseasca economic si sa colapseze . Sunt destule exemple in Romania in care sa intamplat asta . Floarea si nestemata Petrochimiei Romanesti „Arpechim ” taiata si data la fier vechi si 7000 de locuri de munca retezate , 7000 de famili fara venituri si peste 30 % din puterea economica a Pitestului lipsa !!!!! ( si tot asa Fabrica de bere : CATC-ul , ARO ….. etc ). „NIMENI ABSOLUT NIMENI” la vremea respectiva nu a ridicat un deget .( nici Bucurestiul !!! ) . Toti factorii de decizie au stat cu capul un pamant si la caldura , cu salarii grase asigurate . Aceasi tipi , care unii mai sunt printre noi, altii nu mai sunt, ne-au dat sau inca ne mai dau lectii de viata si de moralitate . Iar urmasii lor ne cer voturi cand au nevoie . Intre timp acele fabrici au fost inlocuite cu altele in care am devenit sclavi , neinsemnati , roboti executanti si marea majoritate cu salarii mici , cu sanatatea distrusa de munca si de stress ….Acum vin din urma cei care intrun fel sau altul au profitat de vremurile alea si astea si care sunt potenti financiar , care doresc sa acapareze ( legal sau nelegal -tot aia e ) bunuri din domeniul public . Bunuri comune !! Sunt tari in care daca tai un singur copac neautorizat ti -ai dat foc la valiza ( vezi Canada ) sau altele in care absolut toti pomii de pe domeniul public sunt marcati cu placute si urmaritii si catalogati .( am vazut asta cu ochii mei la Viena !!! ) . Deci cum facem domnilor ….. ?????!!!! Cedam ? Cedati ??? Sau ne facem treaba pe care trebuie sa o facem si lasam si generatiilor care vin lucurile asa cum trebuie ….

  • Oktavijan spune:

    nu mi se psre rea idee de a construi spatiu de agrement in padure cumva PADUREA TRIVALE E VIRGINA NU ..ARE RESTAURANT .GRADINA ZOOLOGICA ..O MANASTIRE
    CHIAR SI CASA CULTURALA A COPIILOR ….PADUREA RAMANEA ACOLO DOAR CA SE FAC CEVA CU RELAXARE …NU VAD NIMIC DISTRUGATOR..PARCA PADUREA TRIVALE AR FI VRUN AMAZON….DECI PAREREA MEA ESTE UN MOD DE A FACE CEVA PENTRU MUNICIPALITATE..SI VA ZIC …TARE DISTRACTIV O SA FIE….FOARTE BINE CA SE INVESTESTE IN PADURE…NU MANANCA NIMENI PADUREA ..EA DEVINE SI MAI ATRACTIVA…CHIAR MA SI GANDEAM CA IN AUSTRIA CHIAR SI UN ZOOO DINOZAURUS..ma rog….PADUREA TRIVALE TREBUIE UN AGREMENT SPORTIV MODERN…FELICIT PE DNU PATRON DE LA REHOMA CU O ASFEL DE INITIATIVA…..!!!

  • Alimănescu spune:

    Toți nelegiuiții să meargă la Pușcărie pentru 50 de ani. Lăcomia a, atins cote maxime. Lumea moare pe capete și nimeni nu ea nimic cu el. Nicolescu, Dumnezeu să-l odihnească, când a pierdut puterea nu la mai cautat nimeni. De pe patul de suferință,
    bolnav, se ruga de unul și de altul să-l ducă în Comuna natală Mihăiești.

  • Ale spune:

    Sunte-ti intro grava erooare d.le Octavian . Palatul Shonbrunn cat si gradina Zoo aferenta acesteia din Vienna este in proprietatea statului Austiac si din incasari se autofinanteaza . Asa ca usor cu „Pianul pe scari ” , cu informatii neverificate si cu dorinte personale aberante . Aici vorbim de o persoana particulara , privata care dupa investitie ( inclusiv taiere de copaci asa : Amazonieni !! cum ziceti dv. dar si alte situatii de modificari ireversibile ale naturii formate in sute de ani ) va beneficia in mod direct de foloasele acestei investitii , el si urmasii lui . Nu statul Roman , nu Primaria Pitesti , nu cetatenii orasului sau ai judetului !!! Daca stiti cu ce se mananca situatia ( si ar trebuii sa va dati seama ca pt.unii cea ce prezinta ca investitie nu reprezinta decat o afacere , inca un mod de a face bani )., mai bine va abtineti cu dinozauri , cartofi prajiti, zone de agrement , barci si rachete , tarabe si manele , crenvusti cu mustar mancati in natura . Singurul mod clar , eficient , sustenabil si eco sunt sau ar trebuii sa fie facut de autoritatiile insasi ale urbei .Parcul sa fie curat , intretinut , modernizat etc ….Au fost facute inbunatatiri in zona , mai e nevoie si de altele dar usor cu modernizarile. La noul Mall din Prundu spreexemplu de la anul din aprilie vor fi multe posibilitati de distractie personala . Sa lasam padurea Trivale sa se transforme in a doua Amazonie !!! Ce avem de pierdut ? Sunt destule persoane din Romania care vin sa viziteze parcul tocmai pentru originalitatea statica data de nemodernizarea lui . Asa Amazonian cum ziceati dv. este „ok ” chiar si cu unele exceptii . Aceasi oameni vin fix din zone indepartate ( ca sa dus vestea despre Parcul Trivale de mult timp ) unde sunt tot felul de aglomerari urbane , restaurante , cluburi etc . Unul si cel mai important dintre avantajele „Neinvestiiri si impotentei autoritatilor de a investii agresiv ” in Padurea Trivale este tocmai faptul ca a ramas neatinsa , usor salbatica si naturala . De asta e si cautata intelegeti ? E greu sa va prindeti ? De mancat puteti manca la Cornul V …….. care apropoo este unul din cele mai bine integrate restaurante in natura din tara , desi si aici in anii de dupa Revolutie au fost facute niste prostii arhitectonice ireversibile . Cei mai in varsta stiu cum era cladirea restaurantului acum 40 de ani . Asa ca la Viena si la Shonbrunn ca tot va dati ca va place zona si ce vedeti pe acolo , adica cladiri istorice nemodificate de sute de ani si pe care noi ca sa le putem vizita platim excursii de sute de euro . Intelegeti cum sta treaba pana la urma ??? Hai ca nu e greu . … Un pic de concentrare si aveti toate raspunsurile . Sau vii se pare ca un domn „x ” sau „y” -investitori din Pitesti va reusii sa construiasa ca si Printesa Sisi sau Frant Ferdinand lucruri care sunt uimitoare si care vor dainui mii de ani . Eu ma indoiesc !!! Dumneavoastra d.le Octavian v ati indoii ?? sau poate nu ….. Sunt curios , fara suparare si fara intentia de a jicnii pe cineva …Ati plantat vreo data un pom ca sa stiti ce inseamna sa tai un pom ??? Eu da , asa pentru informare , nu de alta !!! Seara buna tuturor !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90