NOR CURIER 930X122

bobi marinescu

Piteşti: Omul de afaceri Bobi Marinescu a vrut bloc cu drum prin cimitir

Omul de afaceri Bobi Marinescu a vrut bloc cu drum prin cimitir.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Sorin Apostoliceanu continuă seria dezvăluirilor cu privire la presupusa dispută pe care ar avea-o cu omul de afaceri Bobi Marinescu, dispută despre care s-a vehiculat în ultima perioadă în presa locală și nu numai.

În prima serie a dezvăluirilor am aflat de la Sorin Apostoliceanu că,  “relația” cu domnul Marinescu este una mai veche, primele discuții între cei doi fiind legate de reabilitarea podului peste râul Doamnei. Detalii, AICI – Război! „Bobi Marinescu a spus că mă tunde…să nu fi fost cumva vreo amenințare fizică”

Citiți și: EXCLUSIV/Pitești. Patronul de la Rehoma, de neoprit! Decizie cu tupeu pentru a construi în Pădurea Trivale

NOI DISCUȚII ÎN CONTRADICTORIU AU AVUT LOC

La o dezbatere a PUG-ului pentru municipiul Pitești a avut loc o nouă ”încleștare”, din cauza ambițiilor afaceristului.

Sorin Apostoliceanu: „Următoarea încleștare a fost la o dezbatere a PUG-ului pentru municipiul Pitești, unde domnul Marinescu a spus că el vrea să facă blocuri cu nu știu câte etaje și Primăria să facă un drum prin cimitir.

Când domnul Șerbănoiu Răzvan, consilier local PNL, l-a întrebat ce facem cu morții îngropați acolo, domnul Marinescu a spus să îi mutăm unde vrem noi, că pe el nu îl interesează…”

DESPRE PROIECTUL CU IMOBILUL DIN TURCEȘTI, RETRAS DE PE ORDINEA DE ZI

Ultimul proiect de anvergură al firmei lui Bobi Marinescu presupunea construirea unui complex imobiliar în Turcești, subiectul pe larg, AICI. Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi, fapt care nu i-a fost deloc pe plac afaceristului. Acesta a susținut că nu proiectul e de vină, ci omul din administraţie care nu-i dă undă verde, în speță Sorin Apostoliceanu.

Consilierul local însă ne-a mărturisit că, nici măcar nu știa că proiectul era inițiat de firma lui Bobi Marinescu și că nu el este factorul decisiv în astfel de situații, așa cum afaceristul a lăsat public să se înțeleagă.

Sorin Apostoliceanu: „Referitor la acest proiect, să vă spun cum au stat de fapt lucrurile, nu cum a plătit dânsul interviuri prin alte ziare: la comisia de circulație ne-a fost prezentat un proiect, nicidecum al firmei Star Trading, ci al altei firme, prin care se dorea să se facă un complex în cartierul Turcești de 188 apartamente și comisia de circulație trebuia să dea un aviz.

În discuțiile respective domnul comandant de la Poliția Circulației, sper să nu mă înșel la ce poliție era comandant, a spus foarte clar că nu va da aviz, pentru că aproximativ 100 de mașini erau parcate direct din stradă, perpendicular, intrând direct pe trotuar pe un drum de doar 4 metri și jumătate. Repet, domnul șef al Poliției.

Bineînțeles că am discutat cu toții și fiecare ne-am spus părerea, iar la sfârșitul discuțiilor domnul primar a propus să retragă de pe ordine de zi acel proiect și mi-a spus că este vorba de firma „prietenului meu” Bobi Marinescu. După ce s-a retras de pe ordinea de zi, repet, am aflat că patronul firmei era domnul Marinescu.

„PEȘEDINTE ESTE DOMNUL PRIMAR GENTEA, NU EU”

Proiectul respectiv a fost apoi pe ordinea de zi a CTATU, comisia de urbanism a Primăriei Pitești, unde președinte este domnul primar Gentea Cristian, nu eu, cum eronat a spus domnul Marinescu și ziariștii care au făcut un preambul interviului cu respectivul om de afaceri.

Eu am participat la această ședință online și din păcate sonorul a fost destul de slab. Dar am auzit cum domnul primar Gentea a spus la început că dânsul consideră că nu ar trebui să fie pe ordinea de zi acel proiect pentru că nu a primit avizul comisiei de circulație. Și tot domnul primar a spus că nu sunt toate locurile de parcare necesare, conform legislației în vigoare.

Apoi doamna arhitect a județului și doamna arhitect care realizează PUG-ul Piteștiului au spus foarte clar că un PUD (cum era proiectul domnului Marinescu pentru zona respectivă) poate cuprinde doar o singură parcelă de teren și nu mai multe, cum dorea domnul Marinescu.

Dacă nici respectivele doamne nu sunt specialiste, nu știu cine altcineva ar mai fi…și multe alte probleme cu documentația respectivă. Singura mea intervenție la acest proiect a fost să îi dau dreptate in totalitate domnului primar și doamnelor arhitecte. Atât. Apoi domnul primar a retras de pe ordinea de zi acel PUD.

Seria dezvăluirilor exclusive va continua.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

7 comentarii

  • Firicel spune:

    Bobiță să-i dai în gât și să vă duceți toți la pușcărie. Așa scapă și vii și morții.

  • Ionică spune:

    Toate jegurile din Primărie cu care s-a mânjit ăsta să răspundă în fața legii.

  • Leopold spune:

    Hai Bovy impune-te !Fa blocuri în țintim!

  • Mircea Daniel Nica spune:

    Cand a facut mizeriile cu parcarile si băncile din beton în Craiovei oare cum ă putut abtine aprobările? A fost o mizerie de proiect, S au diminuat locurile de parcare. Iar legat de drumul prin cimitir ☠☠☠daca imi afectează locul de veci…intra lângă părinții mei. În România până nu exista un precedent lăcomia nu se așteaptă!

  • Leopold spune:

    Bovy e un neîngrădit….!

  • Bobicicu spune:

    Să folosească oasele la fundația blocurilor și să facă locuri de parcare pentru noii proprietari pe mormintele nivelate.
    Cine-i dus cu capul să plece/vină acasă noaptea prin cimitir? Deschizi fereastra și auzi „Unde te-ai dus Bibi? Cui mă lași?”
    Ultimele apartamente cu priveliște la MOARTE, grăbiți-va!

  • Ciuca Doru spune:

    INVESTITORI!!! Primaria nu are dreptate. Poti sa construiești unde vrei si cum vrei. Poti sa alegi indicatorii urbanistici din care parte a reglementării dorești. Totul este legal asa cum a demonstrat primaria cu proiectul PUD Smeurei 15-17. Stiu pentru ca tocmai am pierdut procesul. Primaria a castigat. Deci puteti lua din regulamentele de urbanism, articolele care va avantajeaza. Asta a sustinut Primaria la proces. Dacă acum se pune impotriva, inseamna ca vrea doar sa va puna bete in roate. Trebuie doar sa respectați Certificatul de urbanism. Atat si nimic mai mult Asa si-a motivat hotararea instanța.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90