NOR CURIER 930X122

cl pitesti

VIDEO: APOSTOLICEANU, GUST AMAR REFERITOR LA COLEGII DIN PNL

Show-ul cu amenințări din ședința ordinară a Consiliului Local Pitești de ieri, 28  ianuarie, când orgoliile s-au inflamat din toate părțile începând cu momentul în care consilierii PNL și USR-PLUS au picat primul proiect de pe ordinea de zi și au anunțat că nu vor vota nici la următoarele, pe motiv că proiectele n-au fost discutate în comisii (înainte de ședință), a avut două intrigi principale (plus cele adiacente).

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Una a fost între tabăra USR-PLUS & PNL  și tabăra PSD, iar cealaltă în interiorul grupului liberalilor, căci tensiunile din filiala județeană de partid se văd cu ochiul liber și în CL.

Sorin Apostoliceanu, care conduce ședințele Consiliului Local Pitești de la învestirea actualului CL încoace, a aflat  odată cu social-democrații despre decizia din interiorul propriei tabere și s-a simțit „uitat” pe dinafară de colegii din PNL. Apostoliceanu a atras atenția că este lăsat singur singur în lupta cu social-democrații.

Citiți și: Urgență la Primăria Pitești!

Remarc cu mare tristețe <<curajul>> colegilor mei care au luat această hotărâre chiar într-o primă discuție fără mine și acum mă lasă pe mine să mă bat cu PSD. Nu e nicio problemă, m-am bătut și în campanie, mă bat și acum, dar să stiți că am un gust amar referitor la colegii mei”, a spus Apostoliceanu (VIDEO⬇️).

 

 

„Sabotat”, se aude , pe fundal, concluzia primarului Gentea la remarca lui Apostoliceanu  (în ședință, Cristian Gentea a catalogat atitudinea USR PLUS & PNL o reacție la faptul că nu a introdus încă pe ordinea de zi desemnarea consilierilor locali care vor face parte din AGA  societăților comerciale subordonate municipalității) și alegerea viceprimarilor.

Sursă foto și video: Facebook Primăria Municipiului Pitești

+

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90