New Profesional Consult 930 x 122

cl pitesti

VIDEO: APOSTOLICEANU, GUST AMAR REFERITOR LA COLEGII DIN PNL

Show-ul cu amenințări din ședința ordinară a Consiliului Local Pitești de ieri, 28  ianuarie, când orgoliile s-au inflamat din toate părțile începând cu momentul în care consilierii PNL și USR-PLUS au picat primul proiect de pe ordinea de zi și au anunțat că nu vor vota nici la următoarele, pe motiv că proiectele n-au fost discutate în comisii (înainte de ședință), a avut două intrigi principale (plus cele adiacente).

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

Una a fost între tabăra USR-PLUS & PNL  și tabăra PSD, iar cealaltă în interiorul grupului liberalilor, căci tensiunile din filiala județeană de partid se văd cu ochiul liber și în CL.

Sorin Apostoliceanu, care conduce ședințele Consiliului Local Pitești de la învestirea actualului CL încoace, a aflat  odată cu social-democrații despre decizia din interiorul propriei tabere și s-a simțit „uitat” pe dinafară de colegii din PNL. Apostoliceanu a atras atenția că este lăsat singur singur în lupta cu social-democrații.

Citiți și: LIVE: Circ în CL Pitești. „Meritați să faceți ședințele astea la stadion”

Remarc cu mare tristețe <<curajul>> colegilor mei care au luat această hotărâre chiar într-o primă discuție fără mine și acum mă lasă pe mine să mă bat cu PSD. Nu e nicio problemă, m-am bătut și în campanie, mă bat și acum, dar să stiți că am un gust amar referitor la colegii mei”, a spus Apostoliceanu (VIDEO⬇️).

 

 

„Sabotat”, se aude , pe fundal, concluzia primarului Gentea la remarca lui Apostoliceanu  (în ședință, Cristian Gentea a catalogat atitudinea USR PLUS & PNL o reacție la faptul că nu a introdus încă pe ordinea de zi desemnarea consilierilor locali care vor face parte din AGA  societăților comerciale subordonate municipalității) și alegerea viceprimarilor.

Sursă foto și video: Facebook Primăria Municipiului Pitești

+

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441