Donaris 930 x 122

complex de agrement

„Bomba” din Pădurea Trivale! Apostoliceanu aruncă totul în aer

„Bomba” din Pădurea Trivale! Apostoliceanu aruncă totul în aer

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Sorin Apostoliceanu, consilier municipal, face dezvăluiri incredibile cu privire la proiectul complexului de agrement.

Este vorba despre un proiect pe care un afacerist piteștean vrea să îl facă în Pădurea Trivale, pe un teren privat.

Citiți și: Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”
Sorin Apostoliceanu

Sorin Apostoliceanu

Așa cum am mai precizat, omul de afaceri vrea să construiască pe o suprafață de aproape 3.000 mp, în zona de pădure-parc cu valoare peisagistică.

Pentru acest lucru se propune, printre altele, „scoaterea definitivă din fondul forestier a suprafeței de 2798,00 mp, fără defrișare cu compensare echivalentă ca suprafață și bonitate, introducerea în intravilan și reglementare urbanistică prin PUZ.”

Concret, proiectul complexului de agrement ar trebui să cuprindă: structură modulară destinată găzduirii activităților de loisir, un foișor, locuri de odihnă și relaxare, amenajări specifice parcurilor de aventură în natură (tiroliană, trasee de diferite dificultăți – platforme, scări, podețe din lemn, etc.).

Ar trebui să se realizeze o platformă pietruită cu rol de circulație ocazional și o alee pietruită cu rol de asigurare a accesului pietonal.

Așa-zisa „viitoare alee pietonală” e bătătorită de mașini!

Apostoliceanu spune că aleea pietonală pe care afaceristul vrea să o facă în cadrul proiectului deja există în Pădurea Trivale. Doar că nu este o alee, ci un drum în toată regula. Îi mai trebuie asfalt. În rest, le are pe toate: barieră, semne de circulație, pietriș bătut în pământ de la roțile mașinilor care au tot trecut pe acolo.

 

Este un drum pentru care antreprenorul de-abia acum cere acte. Și nici acelea cum trebuie!

Drumul bătătorit de mașini

Drumul bătătorit de mașini

Un prieten care a citit în ePitești articolul trecut m-a sunat și mi-a zis că îmi dă niște poze și filmulețe. A dus pe cineva la o nuntă în weekend, unde este salonul (n.r. aflat în proprietatea aceluiași afacerist). Se vede că drumul este făcut, este drum de mașini, drum pietruit, drum cu bariere, cu semne de circulație, este drum în toată regula.

Este pietruit, este făcut demult. Proprietarii au vorbit despre un drum pietonal, că nu o să se taie niciun copac. Păi nu o să se taie că s-au tăiat demult, drumul este făcut de un an-doi, probabil. Pomii s-au tăiat, s-a făcut toată treaba. Și probabil acum se încearcă să scoată acte, probabil vor să meargă mai departe, să construiască. Dar acolo este drum pietruit, făcut pentru mașini.

 

Apostoliceanu acuză: Nu au văzut drumul de pădure!

În ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism au fost prezenți și afaceristul, și arhitectul acestuia și au prezentat proiectul. Colegi de-ai lui Apostoliceanu, spune consilierul local, ar fi afirmat că situația pe terenul privat din Pădurea Trivale nu prezintă nicio neregulă.

Drum pietruit prin Pădurea Trivale

Drum pietruit prin Pădurea Trivale

„Ne-au spus (n.r. inițiatorii proiectului) o minciună gogonată: că o să fie drum pietonal. Au venit să ne mintă! Curios este că foarte multe persoane care erau în ședința respectivă au spus că au fost la fața locului. Și Poliția Locală a dat amendă pentru construcția aceea (n.r. realizată în trecut). Nu au văzut drumul acela, probabil nu l-au văzut de pădure, care nu mai era deloc.

E clar că se putea vedea. E o minciună. Din câte mi-a spus cel care mi-a trimis imaginile, prin Zamfirești se urcă, pe tot felul de drumuri întortocheate. Nu ajunge nimeni, niciun piteștean pe acolo, cu nimic! Poate cine are treabă la un eveniment să ajungă în zona respectivă.

Indicator rutier și barieră pentru mașini

Indicator rutier și barieră pentru mașini

 

Nu aduce nicio oportunitate pentru cetățenii din Pitești.  Este un business al oamenilor respectivi și, Doamne ferește, nu îi condamn că vor să își facă. Au început anul trecut cu stângul, au făcut o construcție ilegală pentru care au și plătit o amendă la Primărie, dar, repet, au strâns cortul în momentul în care a venit frigul”, afirmă Apostoliceanu pentru ePitești.

Acesta spune și că i s-a transmis că afaceristul ar urma să amenajeze din nou construcția pentru care a fost amendat în trecut.

Au venit să ne mintă, să ne păcălească!

„Deja au călcat pe bec că au făcut o construcție ilegală, acum au făcut și un drum. Au venit să ne mintă că se face un drum pietonal – pietruit. Păi drum pietonal cu barieră? Asta e o minciună. Drumul e bătătorit de câte mașini au trecut pe acolo, probabil este și o parcare mai departe, nu știu.

Nici nu știu dacă am voie să merg acolo să văd pentru că este proprietate privată. Dar, repet, mulți din Comisie au spus că au fost acolo.

Drum în pădurea-parc, proprietate privată

Drum în pădurea-parc, proprietate privată

Nu vreau să îmi imaginez ce o fi  mai departe, unde era construcția, să zic așa…o fi parcare. Susțineau că nu o să taie niciun copac. Au venit să ne mintă în Consiliul Local, să ne păcălească! Au greșit o dată, e vina lor, dacă au greșit a doua oară clar este a noastră, nu mai este vina lor. 

Ăsta e drumul pe care vor să îl facă ei pietonal și e făcut deja, de mașini, cu piatră! De asta <<s-a scăpat>> proprietarul că trebuie să vină mașinile frigorifice. Să vină cu alimente perisabile până la chioșc, să vină și pompierii. Cine știe ce mai vor să facă acolo, încă un salon de nunți în mijlocul pădurii! Nu e oportun pentru piteșteni, asta e clar! ”, încheie Apostoliceanu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Edy spune:

    Huuuuuua! Complex de agrement= distrugem natura! Doar atât poate face animalul bipet,. să distrugă orice este natural, orice are rolul de a menține viața pe Pământ, orice nu conține plastic și betoane! Huuuuooooaaa!

  • Crx spune:

    …să cante manelele in mijlocul pădurii!!! Asta-i pohta ce pohtesc!

  • D. Cîrstea spune:

    Sa le fie rusine ! Oameni josnici, care nu iubesc natura !
    „Sat fară caini” la Pitesti ! Hotie si trafic de influență, !
    Mă dezgustă !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90