Donaris 930 x 122

Demisie apostoliceanu

SORIN APOSTOLICEANU ȘI-A ANUNȚAT DEMISIA ÎN DIRECT LA TV

În urmă cu puțin timp, Sorin Apostoliceanu și-a anunțat demisia din funcția de viceprimar al Piteștiului, în direct, în cadrul emisiunii „Cafeaua cu piper” de la postul de televiziune Antena 3 Piteşti.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

 

Vă reamintim, săptămâna aceasta PSD Argeș a făcut o plângere penală împotriva prefectului Emanuel Soare, acuzându-l că nu a emis ordinul de demitere a lui Sorin Apostoliceanu din funcția de viceprimar, după ce acesta a trecut de la PSD la PNL pentru a candida la Primăria Pitești:

Citiți și: AVEREA LUI APOSTOLICEANU DIN PRIMĂRIE S-A DUS! A AJUNS DE UNDE A PLECAT

„Prefectul nu a emis ordinul de demitere a lui Sorin Apostoliceanu din funcția de viceprimar al municipiului Pitești deoarece, trecând de la PSD la PNL pentru a candida la Primaria Pitești, a încălcat legea privind statutul aleșilor locali. PSD a decis (n.r. pe 29 iun.) excluderea lui Apostoliceanu din partid, iar printr-o adresă înregistrată la Prefectura Argeș a solicitat prefectului să constate, prin ordin, încetarea de drept a mandatului de viceprimar și de consilier local pentru Sorin Apostoliceanu care a fost validat de către PNL drept candidat liberal la primărie.”

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441