New Profesional Consult 930 x 122

Demisie apostoliceanu

SORIN APOSTOLICEANU ȘI-A ANUNȚAT DEMISIA ÎN DIRECT LA TV

În urmă cu puțin timp, Sorin Apostoliceanu și-a anunțat demisia din funcția de viceprimar al Piteștiului, în direct, în cadrul emisiunii „Cafeaua cu piper” de la postul de televiziune Antena 3 Piteşti.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

 

Vă reamintim, săptămâna aceasta PSD Argeș a făcut o plângere penală împotriva prefectului Emanuel Soare, acuzându-l că nu a emis ordinul de demitere a lui Sorin Apostoliceanu din funcția de viceprimar, după ce acesta a trecut de la PSD la PNL pentru a candida la Primăria Pitești:

Citiți și: EXCLUSIV/Pitești. Patronul de la Rehoma, de neoprit! Decizie cu tupeu pentru a construi în Pădurea Trivale

„Prefectul nu a emis ordinul de demitere a lui Sorin Apostoliceanu din funcția de viceprimar al municipiului Pitești deoarece, trecând de la PSD la PNL pentru a candida la Primaria Pitești, a încălcat legea privind statutul aleșilor locali. PSD a decis (n.r. pe 29 iun.) excluderea lui Apostoliceanu din partid, iar printr-o adresă înregistrată la Prefectura Argeș a solicitat prefectului să constate, prin ordin, încetarea de drept a mandatului de viceprimar și de consilier local pentru Sorin Apostoliceanu care a fost validat de către PNL drept candidat liberal la primărie.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90