930X122 MAIA

Demisie apostoliceanu

SORIN APOSTOLICEANU ȘI-A ANUNȚAT DEMISIA ÎN DIRECT LA TV

În urmă cu puțin timp, Sorin Apostoliceanu și-a anunțat demisia din funcția de viceprimar al Piteștiului, în direct, în cadrul emisiunii „Cafeaua cu piper” de la postul de televiziune Antena 3 Piteşti.

Citiți și: Pitești. Apostoliceanu, acuzații extrem la grave la adresa firmei care realizează noul PUG!

 

Vă reamintim, săptămâna aceasta PSD Argeș a făcut o plângere penală împotriva prefectului Emanuel Soare, acuzându-l că nu a emis ordinul de demitere a lui Sorin Apostoliceanu din funcția de viceprimar, după ce acesta a trecut de la PSD la PNL pentru a candida la Primăria Pitești:

Citiți și: Apostoliceanu aruncă bomba: directorul Fotbal Club Argeș refuză sponsorizările

„Prefectul nu a emis ordinul de demitere a lui Sorin Apostoliceanu din funcția de viceprimar al municipiului Pitești deoarece, trecând de la PSD la PNL pentru a candida la Primaria Pitești, a încălcat legea privind statutul aleșilor locali. PSD a decis (n.r. pe 29 iun.) excluderea lui Apostoliceanu din partid, iar printr-o adresă înregistrată la Prefectura Argeș a solicitat prefectului să constate, prin ordin, încetarea de drept a mandatului de viceprimar și de consilier local pentru Sorin Apostoliceanu care a fost validat de către PNL drept candidat liberal la primărie.”

SMART KIDS 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90