Donaris 930 x 122

bobi marinescu

Război! ”Bobi Marinescu a spus că mă tunde…să nu fi fost cumva vreo amenințare fizică„

Apostoliceanu: „Bobi Marinescu a spus că mă va tunde…să nu fi fost cumva vreo amenințare fizică”

Citiți și: Cine construiește mega ansamblu REZIDENȚIAL, cu zeci de case în Pitești

Imobiliarele sunt în topul investițiilor private din Pitești şi de acest lucru ne putem convinge cu ochii noștri, luând la pas zonele rămase descoperite în municipiu. Se construiește pe oriunde se mai poate, însă nu de puține ori, graba şi lăcomia antreprenorilor înseamnă proiecte de slabă calitate, necorespunzătoare tehnico-funcţional.

Vizitele pe teren dovedesc acest lucru (exemplu, AICI).

În alte situaţii considerate neconforme, proiectele pot fi retrase de pe ordinea de zi, cum este şi cel al omului de afaceri Bobi Marinescu (foto).

Citiți și: Acuzații extrem de grave: ”A zis că mă tunde! A vrut să facă bloc cu drum prin cimitir. Tupeu mare!”

Acesta a ieşit la rampă într-un interviu acordat unei publicaţii locale şi, surprinzător (sau nu), subiectul central nu a fost proiectul în sine, cât o presupusă dispută între Bobi Marinescu şi consilierul local Sorin Apostoliceanu, care este şi preşedintele Comisiei nr. 2 – Comisia pentru Urbanism.

Într-o serie de declaraţii exclusive pentru ePiteşti, Sorin Apostoliceanu expune situaţia prin care clarifică care ar fi, de fapt, motivul pentru care Bobi Marinescu crede că nu proiectul e problema, ci omul din administraţie care nu-i dă undă verde.

ePitești: Bună ziua, domnule Apostoliceanu. V-am sunat să discutăm despre un subiect care a dat naștere mai multor discuții în comisiile de specialitate ale Primăriei Pitești și, mai nou, în presa locală.

Este vorba de un proiect imobiliar al unei firme care dorește să construiască un complex imobiliar în Turcești, subiect despre care am scris, AICI.

Tot în presa locală au apărut articole cum că dumneavoastră ați avea ceva personal cu domnul Bobi Marinescu, cel care este proprietarul firmei respective.

Sorin Apostoliceanu: „Într-adevăr, au fost foarte multe discuții pe acest subiect. Dar aș vrea să detaliez un pic “relația” cu domnul Marinescu.

Primele discuții au fost legate de podul peste râul Doamnei, acolo unde firma dumnealui a făcut reabilitarea respectivului pod. Şi cred că vedem cu toții zilnic ce treabă a făcut.

PROIECT CU CÂNTEC, CONCLUZII DEVASTATOARE

Sorin Apostoliceanu:Primăria a comandat o expertiză tehnică referitoare la reabilitarea podului și concluziile au fost devastatoare, materialele folosite nu erau conform contractului. Am insistat foarte mult cu adrese și la toate ședințele din Primărie să se remedieze toate aspectele din expertiza tehnică realizată de un expert autorizat ANEVAR.

Cum firma respectivă nu a făcut acest lucru, am insistat la domnul primar din acea perioadă, Cornel Ionică, să dăm în judecată firma domnului Marinescu și justiția să hotărască.

Cu chiu cu vai și după îndelungi discuții, firma a fost chemată în instanță, s-au pus bani în buget și am încercat să facem licitație să reparăm podul și apoi să ne recuperăm banii de la firma respectivă în justiție.

După ce, sau pentru că…, eu am plecat din Primărie, conducerea a făcut o înțelegere, o tranzacție, prin care au retras acțiunea. S-a spus că se va repara podul, dar nici acum, după doi ani, acest lucru nu este făcut.

Au fost mai multe discuții în Consiliul Local și în această primăvară, domnul primar Gentea ne-a spus, la o dezbatere despre bugetul local, că au dat din nou în judecată firma respectivă.

Atunci domnul Marinescu a spus prin ziare că mă va tunde…cum păr nu prea am, sper că nu s-a referit că mă va tunde de cap, să nu fi fost cumva vreo amenințare fizică…”

Seria dezvăluirilor exclusive va continua în zilele următoare.

Eco moto 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Romanul Educat spune:

    Pe Ionica de ce nu il baga nimeni la puscarie? Corupti de 5 stele ce stau in libertate si se lafaie in vile si limuzine in timp ce noi platim fizic si psihic toate nedreptatile lor..

  • andrei spune:

    ..despre cine vorbim – apostoliceanu .. pe bune ! asta este un nimeni cu tichie . La urmatoarele alegeri nici consilier numai ajunge ..

  • Cornel I spune:

    Toți șmecherii din Primărie ar trebui să plătească pentru relațiile pe care le au cu golanii ăștia abonați la contracte cu statul.Te tunde când te bagă la pârnaie, cam asta e traducerea. Adică un fel de ciocu mic.

  • Doru spune:

    Prost sa fi sa nu-ti dai seama ca asta este clar o amenintare fizica.

  • Leopold spune:

    Bovy e și frizer pe lângă constructor părăt?

  • Ionuț spune:

    Ar trebui interzise atribuirea de alte autorizații de construcție pentru firmele care nu și-au respectat termenii lucrărilor anterioare !!!

  • Nicu spune:

    Ar trebui sa se pună capăt lucrărilor de mântuială pe banii și răbdarea contribuabililor! Aici Primăria Pitești, are autoritatea pentru a face toate demersurile legale pentru rezolvarea situației.Daca nu o face, atunci ma întreb ce interese or fi?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3