Donaris 930 x 122

sorin apostoliceanu

APOSTOLICEANU: „AVEM ZONĂ METROPOLITANĂ”. DOCUMENTUL CARE POATE SCHIMBA CONDIȚIILE DEPLASĂRII ÎN JURUL PITEȘTIULUI

Instituția Prefectului Argeș anunța, în această diminață, că în Argeș nu există zonă metropolitană definită oficial.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

„Au fost încercări, după cum știți, dar nefinalizate. Prin urmare, pentru orice deplasare în afara Piteștiului este nevoie de declarație pe propria răspundere”, explica prefectul Emanuel Soare.

Apostoliceanu: „Avem zonă metropolitană”

Citiți și: AVEREA LUI APOSTOLICEANU DIN PRIMĂRIE S-A DUS! A AJUNS DE UNDE A PLECAT

Sorin Apostoliceanu, unul dintre viceprimarii municipiului reședință de județ, atrage însă atenția Instituției Prefectului Argeș că există totuși o zonă metropolitană a Piteștiului, oficial constituită.

„Din punctul meu de vedere, există o zonă metropolitană. Este o asociație,  <<Zona Metropolitană a Piteștiului>>, înființată pe vremea domnilor Nicolescu și Pendiuc. Actul constitutiv există și e semnat de toată lumea. Eu doar am atras atenția, am trimis documentele pe care le avem la Prefectură, să le analizeze, să se consulte cu Consiliul Județean și să hotărască”, a declarat, pentru ePitești.ro, vicele Sorin Apostoliceanu.

Cu ce ar schimba situația luarea în considerare a acestui document

Potrivit noilor reglementări, valabile de la intrarea în starea de alertă, se instituie interdicţia deplasării persoanelor doar în afara localităţii/zonei metropolitane.

Dacă Instituția Prefectului va ține cont de documentele înaintate de Primăria Pitești, datele problemei s-ar putea schimba pentru deplasarea în interiorul zonei metropolitane: Pitești și cele 8 localități enumerate în actul constitutiv (foto).

Până la clarificarea lucrurilor, chiar dacă circulați între localitățile amintite, ca să evitați o amendă, nu plecați la drum fără o declarație pe propria răspundere.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441