EcoMoto 930×122

piata vasile milea

PREFECTUL SOLICITĂ SCHIMBAREA DENUMIRII PIEŢEI „VASILE MILEA”

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a înaintat o solicitare către Consiliul Local Pitești pentru schimbarea denumirii Pieței „Vasile Milea”, din centrul municipiului, în „Piața Revoluției 22 Decembrie 1989”, în memoria eroilor care au luptat pentru libertate și democrație.

Citiți și: Stranie dispariție din Pitești!

 

Citiți și: SE DESCHIDE TÂRG ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

 

Denumirea actuală este considerată neadecvată, folosindu-se numele unui fost ministru al regimului comunist, implicat în represiunea sângeroasă din decembrie 1989. Prin schimbarea denumirii în „Piața Revoluției 22 Decembrie 1989” se va transmite un mesaj puternic și pentru generațiile viitoare, care trebuie să cunoască evenimentele din urmă cu 31 de ani și să nu repete greșelile trecutului, România fiind singura țară din lagărul socialist unde răsturnarea regimului s-a făcut cu vărsare de sânge.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Gogu spune:

    Mai bine ar rezolva problema de la serviciul inmatriculari si examinare,se vede ca a rezolvat totul in judet.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90