930 x122 grota rece

chioșc

(VIDEO) TREABĂ NETERMINATĂ PE GRIVIȚEI. CHIOȘC FAST FOOD, NECLINTIT

Treabă neterminată pe Griviței. Chioșc fast food, neclintit. Pe strada Griviţei, pietonală, din centrul Piteștiului (situată între magazinele Trivale și Fortuna) activitatea comercială a avut o bună bucată de vreme aspect de bâlci.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

În urma articolelor noastre, Primăria a ridicat chioșcurile (amănunte, AICI). Nu toate, însă. De pildă, un chioșc fast food a rămas neclintit. De ce? Care este interesul? De ce Primăria nu acționează în mod egal pentru toată lumea? Chioșcul urâțește aspectul zonei.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Din informaţiile pe care le deţinem, Primăria reînnoieşte din şase în şase luni contractul de închiriere a domeniului public pentru acest chioșc, în schimbul unei sume modice comparativ cu „valoarea” vadului comercial din zonă, plătindu-se la metrul pătrat.

Dacă vine oricine la Primărie şi cere să închirieze un spațiu asemănător în buricul Piteștiului, i se dă autorizație? Sau autorizațiile se dau în mod preferenţial?

De ce nu merge Primăria Pitești până la capăt în demersul de ,,curățare” a străzii Griviței? Aşteptăm ca municipalitatea să ia măsuri pentru a scăpa definitiv centrul orașului de aceste ,,barăci”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90