930X122 MAIA

cristina turcu preda

(VIDEO) LOVITURĂ PENTRU CRISTINA TURCU PREDA

Lovitură pentru Cristina Turcu Preda. Primăria Pitești ar intenționa să facă lucrări pe strada Calea Depozitelor în dreptul pieței en gros de legume și fructe de lângă Publitrans.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Municipalitatea ar avea în plan lărgirea cu până la un metru și jumătate a trotuarului de pe partea cu piața, piață privată aflată în proprietatea SC Cris Andreea CTP SRL, societate deținută de interpreta de muzică populară Cristina Turcu Preda. Practic, parcarea existentă acum, parcare publică, ar fi desființată.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Primăria ar invoca nevoia de fluidizare și de ordonare a traficului rutier din zonă, resistematizarea urmând să-i oblige pe șoferii mașinilor care aduc marfă pentru vânzare în piață să intre cu mașinile în incinta pieței pentru a-și descărca produsele.

Având în vedere spațiul îngust din incintă, aglomerat cu standuri de vânzare și cumpărători, o astfel de măsură ar provoca probleme în piață, poate chiar haos. Coincidență sau nu, resistematizarea gândită de Primărie este pusă la cale nu la mult timp după ce în zona Bowling municipalitatea și-a deschis o piață similară de en gros. Prin care, spre deosebire de piața Cristinei Turcu Preda, cam bate vântul.

Lucrările ar urma să înceapă fie în câteva zile, fie în prima parte a anului viitor, în funcție și de vreme.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA