Donaris 930 x 122

martisor

(VIDEO) MARE SUPĂRARE LA TÂRG

Mare supărare la târg. Azi dimineață a început ediţia 2018 a Târgului “Mărţişor” organizat în Pitești. Din păcate, târgul, care se desfășoară în Piața “Vasile Milea”, a debutat pe o vreme mohorâtă și friguroasă, cu mai puțin de zero grade în termometre.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Vânzările de mărțișoare și flori au avut de suferit din cauza condițiilor meteorologice. Puțini piteșteni au venit să cumpere în primele ore de la deschiderea târgului.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Vremea le va provoca în continuare probleme comercianților, meteorologii anunțând ger pentru următoarele zile. Mulțumiți că Primăria a revenit asupra deciziei sale inițiale de a muta târgul la Bowling (amănunte, AICI), comercianții au acum un alt “adversar”: vremea.

,,Nu știu ce vom face, vremea va fi şi mai urâtă! Anul trecut a fost foarte frumos”, ni s-a plâns, supărată și îngrijorată, o vânzătoare de mărțișoare bine înfofolită.

Din târg puteți cumpăra mărţişoare ieftine, începând de la 1 leu, sau mai scumpe, de 20-30 de lei. Clasice sau mai sofisticate, fiecare îşi poate alege un mărțișor după gust şi buzunar.

Târgul ar urma să rămână deschis până pe 8 martie inclusiv. E posibil, însă, ca în această perioadă, din pricina vremii, să existe ore sau chiar zile în care comercianții să nu iasă să-și vândă produsele.

Inițial, și-au anunțat participarea în jur de 200 de comercianți de mărțișoare și flori.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90