Donaris 930 x 122

jandarmeria

(VIDEO) MAȘINI DE POLIȚIE ȘI JANDARMERIE PATRULEAZĂ ACUM PE STRĂZI: “STAȚI ÎN CASĂ!”

Mașini de poliție și jandarmerie patrulează acum pe străzi: „Stați în casă!”

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Mașini de poliție patrulează la această oră pe străzi, cu girofarurile aprinse. Polițiștii difuzează un mesaj răspicat pentru cetățeni: “Stați în casă!”.

Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate în această seară în municipiul Pitești (Popa Șapcă) și în orașul Topoloveni.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

“Respectați toate recomandările autorităților! Stați în casă! Ieșiți din locuință numai pentru a merge la serviciu sau pentru urgențe!

Suntem aici pentru sănătatea dumneavoastră!”

La acțiune participă și echipaje de jandarmi cu autospeciale, după cum puteți vedea în imaginile filmate în cartierul piteștean Trivale:

Amintim că, din cauza pandemiei de coronavirus, începând de mâine, 23 martie 2020, de la ora 22, în intervalul orar 22-6, circulația în afara locuinței/gospodăriei va fi permisă STRICT pentru anumite motive și DOAR pe baza unor documente (AICI, subiectul pe larg).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90