NOR CURIER 930X122

autopsie

Video: Medicul legist Dan Manu, detalii despre atacul criminal de la Mihăeşti

Medicul legist Dan Manu a furnizat astăzi jurnaliştilor mai multe informaţii din raportul IML întocmit după crimele de la Mihăeşti. Potrivit autopsiei, victimele nu au avut nicio şansă. Din acelaşi raport reiese că, înainte de atacurile cu cuţitul, a existat o altercaţie fizică între bărbat şi soţia acestuia.

Citiți și: Video: Au apărut imaginile imediat după crimă

În ceea ce priveşte copilul de 15 ani, fiul celor doi, acesta nu a reuşit să se apere şi a fost omorât cu o singură lovitură de cuţit.

Medicul legist Dan Manu explică în detaliu (VIDEO)

 

 

„Cele două victime au fost autopsiate în cursul zilei de astăzi, ca urmare a ordonanţelor dispuse de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. La femeie, sunt multe leziuni traumatice. Cauza imediată de deces este hemoragia externă survenită în urma unui traumatism cervical forte provocat cu un cuţit, cu secţionare de pachet vascular şi de trahee. Sunt mai multe leziuni traumatice, ceea ce denotă că înaintea loviturilor decisive a existat o altercaţie. Sunt şi vânătăi, şi escoriaţii, şi urme de apărare. La băiat, există tot leziunea anterioară cervicală, produsă de cuţit. Nu există urme de apărare. A fost o singură lovitură […]”, a declarat Dan Manu.

Niciuna dintre victime nu a avut şanse de supravieţuire. „Loviturile au fost dramatice, profunde şi nicio şansă”, a conchis medicul legist.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90