930×122 CAPRA 5

crima

Video – Autorul crimei din Mihăești și victima sa, invitați la Antena 1, în urmă cu 4 luni

Video – Autorul crimei din Mihăești și victima sa, invitați la Antena 1, în urmă cu 4 luni

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

În urmă cu patru luni, autorul crimei de la Mihăești și concubina sa au fost prezenți în emisiunea Acces Direct, pentru a-și rezolva problemele în relație. Cei doi se acuzau reciproc, pe vremea aceea, de infidelitate, iar relația lor era pe cale să se destrame.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Sursă: Antena1/Acces Direct

Știrea inițială, ora 17:31

UPDATE ORA 20:49, Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești, informează: „Pacientul e stabil hemodinamic și respirator, dar ventilat mecanic. E în ATI acum.”

UPDATE ORA 19:09, Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești, informează: „Pacientul a fost adus la Spitalul Județean din Pitești cu un echipaj al Serviciului de Ambulanța Argeș, în stare de semiconștiență. Prezintă o plagă deschisă la nivelul gâtului. A fost dus în sala de operație. Prognosticul medicilor este rezervat.

 

 

O dublă crimă a avut loc în comuna argeșeană Mihăești. Din primele informații, un bărbat și-a omorât soția și copilul, iar apoi ar fi încercat să se sinucidă.

 

 

Tentativa de sinucidere ar fi eșuat, deoarece bărbatul ar fi fost oprit de polițiști.

Femeia a fost găsită cu gâtul tăiat în curtea unei biserici din localitate, iar copilul, care ar avea vârsta de 15 ani, la intrare, cu capul spart de asfalt.

Sursă foto principal: captură de ecran videoclip Antena1/Acces Direct

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3