Posada 930 x 122

accident

(VIDEO) MERIȘANI: ACCIDENT GRAV! RĂNIȚI ȘI COPII PANICAȚI

UPDATE: Merișani: accident grav! Răniți și copii panicați. Potrivit ISU Argeș, în urma accidentului au rezultat 6 victime: doi copii cu atac de panică, doi adulți cu leziuni ușoare și alți doi adulți cu leziuni mai grave (fractură deschisă la mâna dreaptă și traumatism cranio-cerebral).

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT ÎN ALBOTA. TRIMISĂ DESCARCERAREA

5 persoane au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență din Pitești (doi copii și trei adulți). Nu a mai fost nevoie de intervenția echipajului de la Descarcerare.

Accidentul s-a produs din cauza unui șofer în vârstă de 25 de ani din Constanța. Aflat la volanul unui Volskwagen Golf, constănțeanul nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers și a lovit cu mașina un alt autoturism, Kia, condus de un piteștean de 71 de ani.

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT MORTAL ÎN MĂRĂCINENI

A doua mașină a fost proiectată într-un Opel Combo, la volanul căreia se afla un bărbat de 57 de ani din comuna argeșeană Mușătești. La rândul său, Opelul a lovit un autoturism Dacia Logan (condus de o femeie în vârstă de 41 de ani din municipiul Câmpulung), precizează Poliția Argeș.

Un accident în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 7C, în comuna argeșeană Merișani, pe raza satului Dobrogostea. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o persoană ar fi încarcerată.

La fața locului au fost trimise două ambulanțe SMURD, Descarcerarea, o ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate și o autospecială de pompieri cu apă și spumă. Vom reveni cu amănunte.

Posada 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066