NOR CURIER 930X122

politia

(VIDEO) PITEȘTEAN REȚINUT. BIJUTERII FURATE

UPDATE 2: Piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul este acuzat și de conducerea unei mașini fără a avea permis auto.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

UPDATE 1: „Bijuterii și bunuri în valoare de peste 150.000 de euro au fost recuperate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Pe data de 23 februarie 2017, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au identificat un bărbat de 26 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt. Din cercetări, polițiștii au stabilit că pe data de 13 februarie anul acesta tânărul ar fi sustras din locuința unei femei mai multe bunuri (genți, haine și bijuterii), în valoare de aproximativ 150.000 de euro. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.”, anunță Poliția Argeș.

Acum: anchetat la Poliția Pitești. La această oră, un bărbat în vârstă de 26 de ani este audiat la sediul Poliției Municipiului Pitești, suspectat de furt. Tânărul ar fi furat bunuri în valoare de 150.000 de euro. Vom reveni cu amănunte. (Foto și video: Mihai Neacșu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90