New Profesional Consult 930 x 122

politia

(VIDEO) PITEȘTEAN REȚINUT. BIJUTERII FURATE

UPDATE 2: Piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul este acuzat și de conducerea unei mașini fără a avea permis auto.

Citiți și: Argeș. Șofer de 25 de ani, prins drogat și cu „iarbă” în mașină

UPDATE 1: „Bijuterii și bunuri în valoare de peste 150.000 de euro au fost recuperate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt.

Citiți și: Un șofer acuză: Polițista s-a uitat o oră în Codul Rutier ca să mă amendeze

Pe data de 23 februarie 2017, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au identificat un bărbat de 26 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt. Din cercetări, polițiștii au stabilit că pe data de 13 februarie anul acesta tânărul ar fi sustras din locuința unei femei mai multe bunuri (genți, haine și bijuterii), în valoare de aproximativ 150.000 de euro. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.”, anunță Poliția Argeș.

Acum: anchetat la Poliția Pitești. La această oră, un bărbat în vârstă de 26 de ani este audiat la sediul Poliției Municipiului Pitești, suspectat de furt. Tânărul ar fi furat bunuri în valoare de 150.000 de euro. Vom reveni cu amănunte. (Foto și video: Mihai Neacșu)

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Donaris 570×90