930 x122 grota rece

ALEGERI PARLAMENTARE

VIDEO/PITEŞTI: NOAPTE ALBĂ LA PREDAREA VOTURILOR

Au aşteptat ore în şir pentru predarea sacilor cu buletine de vot. Oamenii implicaţi în procesul de votare, vizibil irascibili, s-au manifestat în fel şi chip în momentul în care au fost filmaţi. Totuşi, unii dintre ei şi-au exprimat anumite nemulţumiri legate de timpii mari de aşteptare. Vorbim de ore.

Citiți și: EXCLUSIV: HARTA FINALĂ A ALEGERILOR PARLAMENTARE ÎN JUDEŢUL ARGEŞ

„Ce să facem, cărăm saci cu deputaţi şi senatori. De o oră şi jumătate cărăm la saci”, a spus o doamnă din mulţime.

 

Citiți și: PARLAMENT „POLEIT” CU AUR

 

Alţii au fost ironici cu privire la situaţia existentă.

„Ne face plăcere, e o atmosferă plăcută, Covid-ul s-a răspândit al dreacu, e fericit…”, a comentat o altă persoană implicată în procesul de votare.

„Abia am venit, de trei ore. Nu ne grăbim. Dar, dacă puteţi, poate îl găsiţi pe domn prefect şi îi ziceţi să ne ajute la saci, că am vreo şase”, a spus altcineva.

Oamenii au intrat cu sacii pe sub un banner iluminat cu o reclamă la o sală de păcănele, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti.

La ora 4 dimineaţa a zilei de azi, lumea încă aştepta la cozi ca să predea voturile.

 

 

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3