SMART KIDS 930X122

ALEGERI PARLAMENTARE

MĂRTURIE DIN NOAPTEA ALEGERILOR: „SE PUTEA EVITA O ASTFEL DE SITUAŢIE”

UPDATE: Aşa s-au predat buletinele de vot.

Citiți și: EXCLUSIV: HARTA FINALĂ A ALEGERILOR PARLAMENTARE ÎN JUDEŢUL ARGEŞ

 

 

Citiți și: PARLAMENT „POLEIT” CU AUR

Un preşedinte de secţie de votare, alături de alte persoane de pe secţii, ne-a oferit informaţii în exclusivitate despre ce s-a întâmplat în aglomeraţia creată la predarea buletinelor de vot, despre care epitesti.ro a scris, pe larg, AICI.

Astfel, ne relatează sursa menţionată, ar fi fost normal să se asigure un set de condiţii minime pentru a reduce timpii de aşteptare, dar nu s-a luat nicio măsură: „Am aşteptat la temperaturi cu minus, noaptea, pe burniţă, să urcăm într-o sală fără căldură, dezinfectant, şerveţele, hârtie igienică. Nu s-a respectat măsura care impune cel mult 20 de persoane în acelasi spaţiu […].  Au fost voci care au solicitat insistent prezenţa Prefectului, pentru a ne exprima nemulţumirile şi a cere ajutor [..]. Se putea evita o astfel de situaţie, chiar şi prin preluarea sacilor de la secţiile de vot, exact aşa cum au fost adusi, ori prin amplasarea unui camion în faţa Prefecturii unde am fi ajutat bucuroşi la încărcare, pentru a nu mai plimba saci prin zona centrală pietonală, urcat şi coborât de scări”.

Prefectul Soare a declarat ieri că situaţia „nu a fost una ieşită din comun”.

„Aşa se întâmplă de fiecare dată. Au fost 1.000 de persoane între ora 23.00 şi 10.00. La celelalte alegeri s-a stat mult mai mult”, a scris Prefectul pe grupul oficial al Instituţiei.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90