Donaris 930 x 122

inundatii

(VIDEO) PITEȘTIUL A INTRAT IAR LA APĂ

Piteștiul a intrat iar la apă. Aseară, mai multe localități din județul Argeș, printre care și municipiul Pitești, s-au aflat, pentru aproximativ o oră, sub cod galben de tip nowcasting de ploi torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

În Pitești, din cauza precipitațiilor, mai multe străzi au fost inundate, canalizarea nefăcând, nici de această dată, față.

Au fost inundații în cartierele Prundu, Războieni și Craiovei, în zona hipermarketului Kaufland. Cititorii ne-au trimis pe adresa redacției mai multe imagini și fotografii în acest sens.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Vă amintim că în urmă cu o lună cele mai importante artere de circulație din Pitești au fost inundate ca urmare a unor ploi torențiale (detalii și imagini, AICI). (Sursă video: Facebook Info Trafic Pitești, via Remus Radu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90