930 x122 grota rece

cod gaben

(VIDEO) UPDATE: POTOP PE STRĂZILE PITEȘTIULUI

UPDATE: Potop pe străzile Piteștiului. Canalizarea nu a făcut față nici pe bulevardul Republicii, în zona Gării Sud.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Nici în zona Casei Cărții și a Serviciului Înmatriculări și Permise Auto. Unul dintre șoferi ni s-a plâns și că și-a pierdut plăcuța de înmatriculare a autoturismului. Angajați ai municipalității încercau să desfunde canalizarea, însă fără prea mult succes.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

De asemenea, o cititoare ne transmite că nici pe strada Turda din cartierul Excercițiu canalizarea nu a mai făcut față. 

Ploaia torențială a inundat mai multe străzi din municipiul Pitești.

Ca de obicei când plouă mai mult, canalizarea orașului nu face față.

Continuă să plouă torențial în Pitești. Se semnalează descărcări electrice și intensificări ale vântului. A căzut și grindină.

De altfel, Administrația Națională de Meteorologie a prelungit până la ora 16 codul galben de tip nowcasting, atât pentru Pitești, cât și pentru orașele Mioveni, Costești, Ștefănești și Topoloveni și comunele Bascov, Poiana Lacului, Buzoești, Leordeni, Bârla, Bogați, Slobozia, Vedea, Bradu, Ungheni, Mărăcineni, Stolnici, Moșoaia, Lunca Corbului, Priboieni, Suseni, Albota, Budeasa, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Cocu, Miroși, Uda, Negrași, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Băbana, Oarja, Ștefan cel Mare, Davidești, Săpata, Beleți-Negrești, Teiu, Dobrești, Râca și Boțești.

Amintim că și ieri Piteștiul și alte localități din județul Argeș au fost sub cod galben de ploi torențiale, grindină și descărcări electrice (subiectul pe larg și imagini, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90