Donaris 930 x 122

cod gaben

(VIDEO) UPDATE: POTOP PE STRĂZILE PITEȘTIULUI

UPDATE: Potop pe străzile Piteștiului. Canalizarea nu a făcut față nici pe bulevardul Republicii, în zona Gării Sud.

Citiți și: Cod galben de ploi în Argeș

Nici în zona Casei Cărții și a Serviciului Înmatriculări și Permise Auto. Unul dintre șoferi ni s-a plâns și că și-a pierdut plăcuța de înmatriculare a autoturismului. Angajați ai municipalității încercau să desfunde canalizarea, însă fără prea mult succes.

Citiți și: Cod portocaliu de ploi pentru Argeș

De asemenea, o cititoare ne transmite că nici pe strada Turda din cartierul Excercițiu canalizarea nu a mai făcut față. 

Ploaia torențială a inundat mai multe străzi din municipiul Pitești.

Ca de obicei când plouă mai mult, canalizarea orașului nu face față.

Continuă să plouă torențial în Pitești. Se semnalează descărcări electrice și intensificări ale vântului. A căzut și grindină.

De altfel, Administrația Națională de Meteorologie a prelungit până la ora 16 codul galben de tip nowcasting, atât pentru Pitești, cât și pentru orașele Mioveni, Costești, Ștefănești și Topoloveni și comunele Bascov, Poiana Lacului, Buzoești, Leordeni, Bârla, Bogați, Slobozia, Vedea, Bradu, Ungheni, Mărăcineni, Stolnici, Moșoaia, Lunca Corbului, Priboieni, Suseni, Albota, Budeasa, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Cocu, Miroși, Uda, Negrași, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Băbana, Oarja, Ștefan cel Mare, Davidești, Săpata, Beleți-Negrești, Teiu, Dobrești, Râca și Boțești.

Amintim că și ieri Piteștiul și alte localități din județul Argeș au fost sub cod galben de ploi torențiale, grindină și descărcări electrice (subiectul pe larg și imagini, AICI).

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441