NOR CURIER 930X122

linie continuă

(VIDEO) POLIȚIA LOCALĂ, TUPEU MAXIM: LEGEA, CĂLCATĂ ÎN PICIOARE

Poliția Locală, tupeu maxim: Legea, călcată în picioare. Poliția Locală Pitești, instituție finanțată de Primărie, are, printre altele, și atribuții pe partea rutieră (sancțiuni pentru parcări sau staționări neregulamentare, dar și pentru intrarea autoturismelor pe interzis).

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Cum să reacționeze, însă, un șofer care vede cum regulile de circulație sunt încălcate tocmai de către cei care ar trebui să le respecte mai mult decât oricine? Din nou, agenții de la Poliția Locală Pitești încalcă legea.

Un piteștean ne-a trimis următoarele imagini, despre care spune că au fost surprinse ieri dimineață, în jurul orei 9. După cum se poate observa, șoferul unei dube a ”mascaților” de la Poliția Locală încalcă regulile de circulație: depășește o coloană de mașini și taie linia continuă.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

S-a întâmplat pe strada Smeurei, stradă care duce dinspre Centru către cartierul Trivale.

”Pe ei cine îi amendează?”, este mesajul șoferului care a filmat scena cu camera video de la bordul autoturismului său.

Vă reamintim că nu este pentru prima dată când agenți ai Poliției Locale calcă legea în picioare. Un alt exemplu, AICI. Poate că șeful instituției, Nicoale Valerică, ar trebui să își verifice mai atent angajații, pentru că așa este normal într-o instituție publică, instituție în care angajații încasează salarii suficient de mari din banii piteștenilor (detalii, AICI).

Și dumneavoastră ne puteți transmite informații sau imagini care pot deveni o știre, pe pagina de facebook ePitești, pe adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90