930×122 CAPRA 5

amenzi

(VIDEO) POLIȚISTELE FAC ORDINE ÎN GĂVANA

Polițistele fac ordine în Găvana. Parcările neregulamentare, în special parcările care blochează accesul pietonilor pe trotuare, sunt și astăzi în atenția agenților de la Poliția Locală Pitești.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

O acțiune în acest sens s-a desfășurat cu puțin timp în urmă pe strada Mircea Eliade din cartierul Găvana, stradă din zona hipermarketului Kaufland Nord.

Șoferii indisciplinați au fost amendați de un echipaj format din două polițiste.

Citiți și: Impact și în Găvana! Accident cu 2 mașini

Polițistele au dat patru amenzi, cuprinse între 290 și 435 de lei. De asemenea, șoferii care și-au parcat autoturismele pe trotuar au fost penalizați cu câte 2 sau 3 puncte.

”Poliția Locală desfășoară acțiuni în ceea ce privește parcările neregulemantare în toate zonele din municipiul Pitești. Cetățenii care vor să sesizeze un eveniment care ține de atribuțiile instituției sunt rugați să sune la dispeceratul Poliției Locale.”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Numerele de telefon de la dispeceratul Poliției Locale sunt 0248. 210.230 și 0348.911.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90