New Profesional Consult 930 x 122

auto

(VIDEO) PRIVIȚI CE FACE ACEST ȘOFER! JUNGLĂ ÎN TRAFICUL DIN PITEȘTI

Șoferii piteșteni civilizați, foarte nemulțumiți de modul haotic în care se circulă pe străzile din municipiu, continuă să ne semnaleze situații din traficul rutier care pun în pericol viața altor conducători auto sau a pietonilor.

Citiți și: TUPEU MAXIM ÎN TRAFIC. A AJUNS ÎN BECIUL POLIȚIEI

După ce precedenta sesizare făcea referire la un șofer care mergea cu mașina pe contrasens (detalii și imagini, AICI), un alt piteștean ne transmite, revoltat, următorul mesaj: ”Este incredibil cât tupeu au unii șoferi și cât de inconștienți sunt! Nu e de mirare că sunt atât de multe accidente!”

Mesajul vine însoțit și de imagini. Filmarea, realizată prin intermediul camerei de bord din autoturismul șoferului care ne reclamă situația, surprinde imagini cu un Audi Q7 care taie linia continuă și trece pe culoarea roșie a semaforului. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 17, pe strada Smeurei din Pitești, stradă care duce dinspre Centru către cartierul Trivale. Priviți imaginile:

Citiți și: SE CAUTĂ CHIRIAȘ. PROPRIETARUL: „DAU 1.000 DE EURO CUI ÎMI GĂSEȘTE CLIENT”

Vă reamintim că puteți și dumneavoastră să ne transmiteți informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro sau la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro.

New Profesional Consult-555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066