Donaris 930 x 122

liviu duna

Video: Revoltă la examenul auto în Piteşti. Noi probe împotriva agentului Liviu Dună

În urma articolului publicat de ePiteşti, privind scandalul iscat ieri la examenul auto – proba de traseu, sute de persoane au comentat situaţia şi au făcut dezvăluiri privind comportamentul anumitor examinatori (asupra acestor comentarii, vom reveni), în special cel al agentului Dună, acuzat că a refuzat un candidat fără motiv (DETALII – Poliţistul examinator Liviu Dună acuzat că a refuzat un candidat).

Citiți și: Prefectura Argeș „se spală pe mâini” cu privire la examinatorul auto Dună!

Acum, ePiteşti a intrat în posesia unei noi filmări care surprinde o discuţie între agentul Liviu Dună şi unul dintre poliţiştii care au intervenit pentru a calma spiritele încinse la Stadion.

În cadrul dialogului, examinatorul Dună explică motivul pentru care ar fi luat decizia de a-l refuza pe candidat.

-Poliţist: „Ne-a zis că l-aţi dat pe băiat jos la examen din cauză că a avut susţinători…”

-Agent Dună: „Tocmai din cauza asta le-am spus să nu rămână cu susţinători, pentru că fac scandal, urlă, creează pericol de accidente în parcare”.

VIDEO CU DISCUŢIA

 

 

Cel mai probabil, cazul va fi clarificat în cadrul unei anchete, fiindcă ambele părţi au lansat argumente pro şi contra. Pe de o parte, din verificările preliminare anunţate de Prefectul Emilia Mateescu, „examinatorul a solicitat ca în zona de examen să se prezinte doar candidatul. A refuzat, şi de aici a apărut afirmaţia examinatorului <să se prezinte la examen neînsoţit de alte persoane>, şi că îl aşteaptă apoi. <Când o să fiţi singur, vă examinez>”.

De cealaltă parte, candidatul afirmă: „Domnul agent examinator Dună Liviu a refuzat să mă primească la examen din motive necunoscute. Consider că mi s-a îngrădit dreptul de susţinere la examenul auto”.

Vă reamintim, agentului examinator Liviu Dună i s-a solicitat o notă explicativă cu privire la faptele petrecute în parcarea de la Stadion, locul de plecare la proba de traseu pentru permis auto.

Acesta nu a dorit să comenteze incidentul pentru ePiteşti, spunând că nu are voie să vorbească.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

25 de comentarii

  • Florin spune:

    Agentul Duna și alți agenți examinatori nu au ce căuta în postul respectiv cred că după acest refuz a Agentului Duna Comandantul să demisioneze

  • candidata respinsa spune:

    Doar un singur examinator merita sa-si mentina postul, nu dau nume. Doar ca are minte mai multa ca ceilalti, nu este ingamfat si e mai cu multa experienta. Restul, afara, chiar si din politie.
    Candidatul acesta nu cred ca va avea permis prea curand, gasca examinatorilor i-au pus bifa rosie pe dosar. Poate sa-l ia in alta tara…
    Multumim Politiei Romane ca vegheaza asupra prostilor contribuabili!

  • Cristina spune:

    Ar trebui să fie toți demisi.La susținerea examenului auto,proba de traseu m-au picat a doua oară invocând motive absurde și în momentul când am ripostat mi s-a raspuns de către domnul examinator „bulgarul ” că merge cu mine până la Haga și nu am ce sa-i fac.

  • Gica spune:

    Următoarea știre ePitesti: Un profesor a cerut în mod abuziv unui elev să se prezinte singur în sala de susținere a examenului de bacalaureat.
    Acesta a mai primit plângeri in trecut pentru că nu a permis candidaților să intre cu telefonul sau alte materiale didactice.

  • Eduard Ionuț spune:

    Păi normal că prefecta să țină cu poliția, că doar nu o să țină cu omul de rand ,ea nu cunoaște cum examinatorii se comportă mizerabil cu cei care dau examenul auto și își bat joc de cei care doresc să își iau permisul auto.

  • Un parinte revoltat pe sistemul prost de examinare spune:

    ca te pica…. Acesti asa zisi examinatori ar trebui sanctionati.
    Ei stiu ca nu pot fi actionati in justitie si isi bat joc de candidati.

  • Gabriel Voiculet spune:

    Trebuie gasita alta metoda de a da examenul, dar fara politist. Va explic de ce:Un pretendent la carnet, care are experienta zero, are emotii foarte mari in prezenta politistului, ganditi-va ca si eu care conduc de 34 de ani as avea emotii si ar fi posibil sa ma incurce. As merge pana as elimina examenul de conducere, dar sa fiu sigur 100% ca a promovat scoala cu un profesor foarte bun, cate va raspunde de pregatirea candidatului.

  • politist de gradinita spune:

    GICA, ce minte de politist ai…

  • Alin spune:

    Știre de doi bani…normal că polițistul l-a refuzat câtă vreme examinatul venise cu galerie. Nu trebuie să pui presiune pe examinator că ești șmecher. Apoi ne mirăm de ce avem atâția teribiliști în trafic…
    Felicitări polițistului!

  • Ionut spune:

    Este o mizerie de om acest Examinator, Liviu duna
    Și mai este încă un Examinator David care face ce vor ei și dau permise celor care le oferă mită în schimb sau alte promisiuni

  • Andreea spune:

    La Pitești nu prea mai ai șanse sa iti iei permisul. Pica pe motive care nu se intampla în realitate și care nu pot fi surprinse de camera care e pusa în bord, de exemplu: neasigurare, nesemnalizare, de asemenea tot Duna mi.a ținut piciorul pe pedala de frână la plecarea de pe loc

  • Popescu spune:

    Sunt instructor auto la Pitești!
    Aici se ia permisul:
    Dacă dai de minim doua ori examen
    Dacă ești prea bun, bunnn
    Dacă te cunoaște
    Dacă dai șpagă unde trebuie
    Dacă dacă dacă🤣🤣🤣

  • Alexandra spune:

    Majoritatea examinatorilor, și când spun majoritatea,ma refer la cel puțin 90% dintre dumnealor, sunt exagerați! Cerințele sunt mult prea mari pt persoanele care vor sa obțina permisul! Sa fim serioși,ca sunt foarte multe persoane care vor sa și redobândeasca permisul și în condițiile actuale ,nu reușesc! Și vorbim poate,de profesioniști! S a cam ajuns la o bătaie de joc…si asta doar pt niște amarati de bani…ei iau bani la fiecare examinare,instructorii la fel și tot asa! Toată lumea are de câștigat,mai puțin cei care dau examen!

  • Candidată respinsă spune:

    In februarie domnul Dună mi a dat drumul la muzica si la aerul condiționat pentru a mi amplifica emotiile. Dumnealui este un om dur, foarte agitat care tipa si ne sperie pe toți! consider ca nu merita sa fie examinator.. daca întrebați 100 de candidați care au susținut examenul auto cu dumnealui, in proporție de 80% vor spune ca am dreptate.

  • Jane Doe spune:

    Va plângeți ca nu se dau permise la Pitesti și ne lovim de toți bizonii in trafic. Nu cred ca are sens sa insir categoriile însă cei care nu sunt “șoferi de duminica” inteleg la ce ma refer. Zilnic sunt zeci de persoane care dau examen de obținere al permisului auto care se plang ca nu l-au luat din “motive absurde”. Ei bine, motivele absurde sunt in general neacordare de prioritate, trecerea marcajelor, parcări greșite, etc. Greșeli care pot fi fatale pentru ceilalți participanți la trafic sau greșeli din urma cărora ne trezim cu mașinile lovite in parcări sau chiar in mers, pe strada. V-ați gandit vreodata ca poate chiar nu aveți ce cauta la volan in loc sa aruncați cu vina pe examinatori ca sunt prea exigenti?
    Când va fi capabil omul sa își aprecieze adevarata valoare si sa recunoască atunci când ii lipsește o aptitudine?
    O sa Închideți in continuare ochii la toți bătrâneii care nu se uita in oglinzi când schimba banda? La toate doamnele despre care nu îmi explic cu pot fi atente la trafic atunci când au volanul in piept? La toți pustanii care au impresia ca traiesc doar sa facă slalom printre mașini și sa își arate căluții pe șosele? Și exemplele pot continua…

  • Valy spune:

    Cel mai slab examinator care poate exista e Velcea, cel mai corupt !!!

  • Mărășoiu Cosmin spune:

    Respect și stimă Liviu Dună ! Dacă am avea numai polițiști la fel ca el, am fi departe ca nație !

  • Andrei spune:

    Ahaha, dreptul la susținere, i-a îngrădit dreptul 🙂 Plin de cetățeni europeni, nu alta. Sa ne spună în care document legal aferent este detaliat dreptul la susținere pentru examenul auto, vreau să-l citesc și eu :))))

  • Maria spune:

    Atitudinea in sine a examinatorilor este mizerabila.Ii puteti privi in fiecare dimineata cum sosesc plini de aroganta.Bulgaru’ predomina turma prin educatia sa de politist, care dupa ce te pică,
    inchide camera si bolboroseste cuvinte din putinul vocabular.,,proasta si nesanatoasa la cap ” pt.fete.Sunt si profesionisti, precum David sau Pisica S. dar 80% dintre sunt paraleli cu profesia lor .Ii suportam bine dragi pitesteni, noi si copii , in tacere aliniati frumos la minunatul stadion cu ghereta de termopan (Traiasca Primaria , pt.ce ne-a oferit drept ,,poligon” )si cu gandul la urmatorul instructor, urmatoarea taxă de achitat ,profesand iar vesnica parcare laterala , atat de importanta in trafic si minunatul traseu de pe Banat , cu instructorii ce-si tin coatele pe afara si ochelarii de soare pe cap.Unde este legea si curajul nostru sa facem o petitie catre ce mai mari, sau 2, 3, 5, 1000 de petitii .poate, poate se intampla ceva

  • Maria spune:

    Atitudinea in sine a examinatorilor este mizerabila.Ii puteti privi in fiecare dimineata cum sosesc plini de aroganta.Bulgaru’ predomina turma prin educatia sa de politist, care dupa ce te pică,
    inchide camera si bolboroseste cuvinte din putinul vocabular.,,proasta si nesanatoasa la cap ” pt.fete.Sunt si profesionisti, precum David sau Pisica S. dar 80% dintre sunt paraleli cu profesia lor .Ii suportam bine dragi pitesteni, noi si copii , in tacere aliniati frumos la minunatul stadion cu ghereta de termopan (Traiasca Primaria , pt.ce ne-a oferit drept ,,poligon” )si cu gandul la urmatorul instructor, urmatoarea taxă de achitat ,profesand iar vesnica parcare laterala , atat de importanta in trafic si minunatul traseu de pe Banat , cu instructorii ce-si tin coatele pe afara si ochelarii de soare pe cap.Unde este legea si curajul nostru sa facem o petitie catre ce mai mari, sau 2, 3, 5, 1000 de petitii .poate, poate se intampla ceva?

  • Eugen spune:

    Cred ca agentul a procedat corect. De ce sa vina candidatul cu galeria după el. Dacă știe știe, dacă nu alta data Pe traseu se întâlnești mereu cu vitezomani care dau lecții de condus.

  • Ionuț spune:

    Ar trebui procedat că în Statele Unite ale Americii, unde sistemul este total diferit: examinatorul nu este poliţist, ci este un civil care a obţinut certificat de examinator. Examenul se dă pe maşina personală a candidatului.
    Cursanții din SUA sunt scoşi întâi în poligon şi, dacă nu se descurcă deloc, nu sunt lăsaţi pe şosea. Sistemul american eliberează candidatului un permis de conducere temporar, care îi dă dreptul să conducă cel puţin 40 de ore într-un an, pentru a prinde experienţă, însoţit fiind de un adult de peste 21 de ani cu permis valabil. Abia după aceea se prezintă la examen.

  • Anonim spune:

    20.08.2021. Caz concret.
    Agentul Liviu Duna a avut pe lista 10 candidati.
    Au promovat doar cateva persoane. Wow-wow, avand in vedere „celebritatea” lui.
    Primul admis un tanar ( maxim 25 ani) de la o scoala, mai putin cunoscuta ( Vio Scoala de Soferi).
    Al 2-lea admis, o domnisoara vopsita roscat visina, miniona, imbracata neingrijit care imediat ce a primit PV -ul s-a dat in spectacol in parcare. Si nu va ganditi ca si-a pupat insotitorii ca nu era cineva care s-o astepte, ci ea a inceput sa dea „indicatii” celorlalti mai mult sa arate cat de grozava este ca a luat permisul….! Atunci cand nu topaia ca un cangur pitic, vocifera la telefon ….evident oferind ‘indicatii”. Aceasta este dintre acei soferi care sigur ar putea lovi pe cineva pe trecerea de pietoni!
    Curiozitatea vine la ora pranzului cand examinatorul Duna se prezinta a fi agitat, lasandu-i pe ultimii 3 candidati cu ochii in soare aproximativ 30 minute, timp in care a vorbit la telefon, apoi s-a inchis in chioscul de langa toalete, in conditiile in care vanzatoarea tipa la propriu daca, din necunostinta de caz, tu, client simplu intri in magazin si nu soliciti servirea ‘de la geam”! Acolo se fac afacerile? Transferul…Imparteala? Darul de nunta? Dupa, Duna a mers la toaleta si s-a intors ‘la treaba ” band cu sete dintr-o sticla de apa ….Oare s-o fi spalat pe maini ? Sau l-a lasat acolo pe camera din dotare, pe pixul cu care puncteaza, pe acele foi pe care le inmaneaza? Ce mai, enterocolita de grup ca oricum e bagat pana la gât in …ordura!
    Ciudatenia de abia acum începe deoarece la ultimii 3 candidati face niste miscari de trupe. Ia martor pe ultimul candidat pentru proba antepenultimului candidat, cel care era penultim este declarat nepromovat si restul admisi. Ca si detalii suplimentare: promovatii sunt 2 persoane foarte bine bronzate.
    Din punctul meu de vedere ca fin observator Prefectul Emilia Mateescu trebuie sa ceara re-examinarea celor din lista lui Duna din data de 20.08.2021 si astfel se sparge buba. Dar, din pacate, banuiesc si faptul ca nu se va intampla niciodata pentru ca nu se doreste taierea nodului gordian. Asa ca este cel mai bine sa ne ferim cand trecem strada la semafor. Si nu uitati : coruptia ucide! SRI ce face? De DNA nu intreb pentru ca examinatorii au neamurile pe acolo….asa ca SANATATE si AVETI GRIJA la tot ce inseamna circulatie in Arges!

  • Ema spune:

    Dacă Duna , e sigur că a spus candidatului sa plece susținătorii sa jure cu mîna pe biblie. Candidatul se afla împreună cu Duna tocmai ce sosise din traseu. Candidatul fiind martor. Unde erau susținătorii dl Duna ? Rusine să îți fie .Minți, minți și minți

  • Sorescu Emilian spune:

    De cand e lumea si pamantul profesorii exigenti au fost si sunt considerati oameni rai. Pe bune? Liviu Duna din partea mea ai un 10 curat. Nu imi aduc aminte sa fi venit cu mine in clasa vreodata, la toate examenele pe care le-am sustinut, parintii, rudele, prietenii. In general se revolta elevii care iau 4 si cei care iau 9. Ma indoiesc ca persoana in cauza ar fi fost genu de om de nota 10. Nici pe departe. Nu vreau sa-l jignesc dar asa l-am perceput. A fi corect, onest, integru ca politist in Romania implica un risc. Dar presei ii place galceava si incurajeaza denigrarea si subminarea autoritatilor. Normal, tine cu cetateanu’ si nu cu dreptatea, de la cetateni primeste like de ei are nevoie ca sa supravietuiasca. Este un caz de doi bani in care numele lui Liviu Duna si al Politiei sunt patate de catre oameni care doresc sa fie mai ”light” examenul de permis. Atentie D-ul Comandant !! Exista risc mare daca examinatorii vor fi presati sa fie mai indulgenti. Permisul este periculos, ca o arma, pe care trebuie sa inveti sa o manuiesti asa cum trebuie si pe care ai dreptul sa o folosesti doar daca esti capabil. Va vine sa credeti sau nu, trebuie sa ne obisnuim si cu oameni ca Liviu Duna, verticali. Asa ca tinere fi barbat si nu cere clementa Justitiei si mila presei pentru neputinta ta. Sunt convins ca daca meriti permisul il vei avea. Depinde doar de tine, de nimeni altcineva. Am zis.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90