SMART KIDS 930X122

martisoare

(VIDEO) REVOLTĂ ÎN PRUNDU: “DESFIINȚAȚI ACESTE CORTURI!”

Revoltă în Prundu: “Desființați aceste corturi!”. Un piteștean din cartierul Prundu reclamă ,,târgul” de mărţişoare amplasat pe bulevardul Petrochimiştilor.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

,,Pe trotuar, în faţa farmaciei Punkt, într-o zonă foarte aglomerată, unde există o staţie de taxiuri, un aprozar cu punct de desfacere pe trotuar şi multe automobile particulare parcate, de câteva zile şi-au instalat corturi nişte vânzători ambulanţi de kitsch-uri. Ei le numesc mărţişoare?!”, spune piteșteanul.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

CORTURI CU MĂRȚIȘOARE ÎN PRUNDU

CORTURI CU MĂRȚIȘOARE ÎN PRUNDU

Posted by EPitești Argeș on Donnerstag, 1. März 2018

Cetățeanul se plânge, revoltat, că târgul provoacă haos în zonă și cere Primăriei să ia urgent măsuri.

,,Traversarea acelei porţiuni este aproape imposibilă! Primăria Piteşti a aprobat această amplasare de corturi? Dacă da, vă rugăm să luaţi măsuri imediate pentru desfiinţarea acestor corturi, dacă nu, vă rugăm acelaşi lucru!”, solicită cetățeanul.

Pornind de la reclamația formulată pe adresa conducerii Primăriei, am fost astăzi la fața locului și am filmat imaginile pe care vi le prezentăm mai sus.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA