SMART KIDS 930X122

furt

(VIDEO) SĂLTATE DE “MASCAȚI” ȘI DUSE LA PUȘCĂRIE

Trei argeșeni pe numele cărora Judecătoria Pitești emisese mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea au fost “săltați” de polițiști.

Citiți și: Toate informațiile despre traficul pe autostrăzi și drumuri naționale!

Cei trei, toti de etnie romă, condamnați pentru furt, nu se prezentaseră la penitenciar la termenul stabilit de magistrați.

Au fost duși de acasă la pușcărie cu dubele, în urma unei acțiuni a polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale și de la Secția din Bascov și a “mascaților” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Argeș.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Actiune Politie

Actiune Politie

Posted by EPitești Argeș on Freitag, 19. Januar 2018

Dintre cele trei persoane, două sunt femei: una în vârstă de 29 de ani din comuna Merișani (satul Borlești) – condamnată la un an de închisoare și o alta de 42 de ani din comuna Mărăcineni – condamnată tot la un an. Ambele furau atât din magazine, cât și de la călători din autobuze.

A treia persoană vizată este un bărbat de 37 de ani din comuna Budeasa, condamnat tot pentru furt la 10 luni de închisoare. Fura din magazine. (Foto: Arhivă – descriptiv, Sursă video: IPJ Argeș)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3