EcoMoto 930×122

consiliul local pitești

(VIDEO) SCANDAL AZI ÎN CL PITEŞTI. ,,GENERALUL” TUDOSOIU, CONTRA LUI IONICĂ ŞI ZIDARU

Scandal azi în CL Piteşti. ,,Generalul” Tudosoiu, contra lui Ionică şi Zidaru. Astăzi, la Primăria Piteşti, a avut loc o şedinţă în plen a Consiliului Local, pe ordinea de zi figurând peste 30 de puncte.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Unul dintre puncte, ,,proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea propunerii de schimbare a destinaţiei de spaţiu de învăţământ a unui imobil-construcţie” (transformarea în hotel a fostului cămin al Colegiului Economic ,,Maria Teiuleanu”) (AICI, subiectul pe larg), a provocat un schimb dure de replici între Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului Argeș, pe de-o parte, și primarul Cornel Ionică şi viceprimarul Laurenţiu Marian Zidaru, pe de alta, toți trei de la PSD.

Dumitru Tudosoiu a acuzat conducerea Primăriei de proastă comunicare, spunând că nu a fost informat din timp despre reabilitarea fostului cămin al Colegiului Economic ,,Maria Teiuleanu”, situat chiar în curtea Inspectoratului Şcolar.

Citiți și: Pitești. Eveniment deosebit la Școala ,,Traian”

De asemenea, Tudosoiu a afirmat că destinaţia căminului putea fi schimbată în mini hotel (așa cum vrea Primăria) doar cu avizul Ministerului Educaţiei şi că acolo ar trebui să se facă practică pentru elevii de la Colegiul Economic.

După cum veți vedea în următoarele imagini, conflictul a atins apogeul după minutul 9:50 al filmării noastre, în momentul în care Laurenţiu Zidaru l-a acuzat pe Dumitru Tudosoiu de indisciplină. 

,,Ce vă tot enervaţi atât, eu am aflat de o lună de zile chestia asta! Ce-mi spuneţi? Că eu am un Consiliu de administrat acolo!”, a fost replica „generalului”. 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90